Opel Astra G - o masina foarte reusita din toate punctele de vedere si cu costuri de intretinere reduse.
Golf 4, audi A4 de prin 2000, passat, bora, etc! depinde din ce an vrei! www.mobile.de sa iti faci o parere!
Salut! Du-te cu banii astia in. Germania sau Suedia, sau Serbia. poti lua masina buna de il prinzi / ai prinzi in foame de bani, insa in tara nu-ti recomand.
Eu sunt dealer auto, crede`ma tigra e o masina fail, in spate nu ai loc deloc, e plafonu prea jos, si bancheta destul de sus, la 4000 de euro diesel, iti recomand un golf 4 1. 9 tdi, sau audi a4 model b5, sau passat din 99 1. 9 tdi, skoda oktavia 1. 9 tdi, vw bora 1. 9tdi masinile care ti le-am recomandat mai sus, sunt masini bune din punct de vedere mecanic, si la intretinere, consum redus, acum depinde in ce stare o gasesti, masinile in sine sunt foarte bune, si nu`ti recomand sa o iei din afara decat daca o inmatriculezi in bulgaria, daca o inmatriculezi in Romania mi ca dai in plus cam 1000 de euro pe inmatriculat, ori o iei din Romania, ori o iei din afara si o inmatriculezi in bulgaria, alegerea ta