| Bogdan8102 a întrebat:

Salut! Ce mașina să cumpăr, un Logan 2012 1.2 Gpl 400k km, la 1500 euro sau Logan 2012 1.2 Gpl 136k km, 3800 euro. Ambele mașini au toate opțiunile, menționez că vreau sa fac Uber cu mașina până în 2026. Puteți să-mi oferiți și alte link-uri de pe Olx sau Autovit dacă găsiți ceva mai bun. Dau funda!

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pe olx nu e greu să cauți și să introduci filtre de limitare. Poți singur sau ai nevoie de ajutor?

| Bogdan8102 explică (pentru sierra1):

Eu căutam o persoana care se pricepe in acest domeniu și care poate să-mi ofere niste argumente pro/contra in vederea achiziționării unei mașini.

| sierra1 a răspuns (pentru Bogdan8102):

Ce priceperea vieții iți trebuie să alegi dintr-o listă de câteva sute de mașini (olx) pe aia care-ți place? Si să-ți "ofere niste argumente pro/contra" ONLINE?

Glumă bună!
Cu plăcere...

Daca dau de oameni ca tine, e clar că aici nu prea am ce cauta cu astfel de întrebări. O zi bună, numai bine!

"Bogdan8102 : D...e clar că aici nu prea am ce cauta cu astfel de întrebări"

îhî... adică tu-ți iei mașina pe care ți-o recomandă niște necunoscuți (nepricepuți) din online?

Altă glumă bună!
Cu plăcere...

Cu siguranță că îmi cumpăr mașină după sfaturile primite de pe acest site, am 100% încredere (gluma)... Eu voiam doar o părere ceva, adun toate ideile și ajung la o concluzie. Tu când îți cumperi ceva, un calculator, televizor, nu te documentezi sau cauți pe internet sa analizezi ce ar trebui sa eviți și ce nu? Ești cam negativist, schimba atitudinea! :-)

O mașină trebuie VĂZUTĂ inainte de echiziție - (probabil) știi și tu și orice alt potențial cumpărător cu capul pe umeri.

Ești cam "romantic", schimba atitudinea, revino cu picioarele la sol!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu da 3800 de euro ia o pe aia de 1500 pentru Uber, mai ales ca vei transporta fel de fel de oameni care vor murdarii masina covoarele sau bancheta din spate daca urca cu bagaje.