Pe olx nu e greu să cauți și să introduci filtre de limitare. Poți singur sau ai nevoie de ajutor?
Eu căutam o persoana care se pricepe in acest domeniu și care poate să-mi ofere niste argumente pro/contra in vederea achiziționării unei mașini.
Ce priceperea vieții iți trebuie să alegi dintr-o listă de câteva sute de mașini (olx) pe aia care-ți place? Si să-ți "ofere niste argumente pro/contra" ONLINE?
Glumă bună!
Cu plăcere...
Daca dau de oameni ca tine, e clar că aici nu prea am ce cauta cu astfel de întrebări. O zi bună, numai bine!
"Bogdan8102 : D...e clar că aici nu prea am ce cauta cu astfel de întrebări"
îhî... adică tu-ți iei mașina pe care ți-o recomandă niște necunoscuți (nepricepuți) din online?
Altă glumă bună!
Cu plăcere...
Cu siguranță că îmi cumpăr mașină după sfaturile primite de pe acest site, am 100% încredere (gluma)... Eu voiam doar o părere ceva, adun toate ideile și ajung la o concluzie. Tu când îți cumperi ceva, un calculator, televizor, nu te documentezi sau cauți pe internet sa analizezi ce ar trebui sa eviți și ce nu? Ești cam negativist, schimba atitudinea! :-)
O mașină trebuie VĂZUTĂ inainte de echiziție - (probabil) știi și tu și orice alt potențial cumpărător cu capul pe umeri.
Ești cam "romantic", schimba atitudinea, revino cu picioarele la sol!
Nu da 3800 de euro ia o pe aia de 1500 pentru Uber, mai ales ca vei transporta fel de fel de oameni care vor murdarii masina covoarele sau bancheta din spate daca urca cu bagaje.