| M1h0i a întrebat:

Salut, ce mașini îmi recomandați între suma de 20 și 30 de mii de euro la 18 ani?

56 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe de o parte spui ca eu incalc limita de viteza pe autostrada, pe de alta dupa spui ca si tu incalci limita de 50 laughing Logic, nu?
Da, incalc limita, este adevarat si cu toate astea imi mentin afirmatia conform careia a stapani masina la viteze de autostrada nu e usor si face parte din experienta de sofer.

anonim_4396

N-am zis ca stiu totul, insa te poti plimba unde vrei dupa 2-3 luni, si nu sunt zmeu, chiar merg foarte preventiv, vrei sa iti zic cati erau sa intre in mine din vina lor intr-un an si ceva? si nu ma deranjeaza asta, ci faptul cu stiau ca nu au timp si forteaza in curbe pe unde apuca chiar daca stiu ca e periculos, probabil si tu esti la fel de tot zici.

anonim_4396

Ai spus ca o stapanesti perfect laughing Nu, nu vreau sa imi arati, tot in Ro conduc si eu. De unde stii ca fortez si eu? Esti omniprezent de vezi tot ce fac? laughing Mai, dumnezeule, mai

anonim_4396

Nu am zis asa ceva pe langa faptul ca nu am o masina foarte performanta si totusi ma descurc cu ea, un sofer cu multi km il numesc sofer cu experienta daca nu are accidente sau macar accidente usoare, sa stii ca exista si asa ceva daca chiar nu crezi.

anonim_4396

Accidente poti avea si fara vina ta. Nu reprezinta mereu un criteriu corect. Adevarul e ca nu am stiut niciodata ca poti face accident cu masina, dar acum am aflat de la tine rolling on the floor

| mgtow a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

O idee buna, dar garsoniere la banii aia in zone decente crezi ca exista? Sa nu fie in orase unde rata locurilor de munca e precara.

| mgtow a răspuns:

Toyota gt86

| aIexica244 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai tai au avut caruta n-ai cum sa intelegi ce inseamna sa ai masina.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru mgtow):

La 18 ani l-ar putea interesa mai degraba o zona studenteasca, decat "muncitoreasca".

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Gata, i-am zis-o si eu, acum cred ca plange ca nu stie sa conduca laughing Lasa copilul sa se bucure, a mers si el cu 100 la ora si acum se crede Schumacher rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| Lukasssz a răspuns:

O dacia 1300

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu luai permisul pe bani, stiai ca pe unele sectoare de drum primaria cu politia locala poate pune limita la 80 km/h in localitate, deci as depasi viteza cu 20 km/h, asta sa iti arat cat de mult sti limitele de viteza asa ca ideelaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe langa asta nu era vorba de lauda, si ca am mers si cu viteza mare, dar na se vede ca sunteti romani. Stai tu cu milionul tau de km, ia zi si cate accidente ai avut pana acum daca esti asa bun?

| Aditu94 a răspuns:

Salut, ca prima masina la 18 ani, iti sugerez o masina nu foarte scumpa, anume una pana 5000 euro. spre exemlu un golf 6-7, o masina usor de intretinut...dar si asa e mult. oricum, ai nevoie de o masina pe care sa capeti experienta si sa te adaptezi la conditiile de trafic..si cu timpul iti iei una si de 30 de mii.dar e bine sa incepi cu inceputul..de ce spun asta? pentru ca daca te loveste unul si ai o masina de 20-30 k euro, ti se rupe sufletul..asa una ieftina, nu te doare capul foarte tare..adica daca iti da dauna totala, nu plangi cum plangi la una scumpa.

| LoveSleep a răspuns:

Mai pui vreo 10, mai imprumuti din banca si iti iei o garsoniera, pe care o dai in chirie cu vreo 200-250 euro.

Iti iei o masina in rate si le platesti cu banii din chirie. Daca se poate, sa iti mai si ramana ceva. Daca iti iei o masina la care sa platesti rate de 200 euro pe luna si chiria ta sa iti aduca 250, e perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

laughing
Nu am nimic cu el, dar e important sa fii constient de cat poti. Eu am doar vreo 30. 000km si sunt constient ca e foarte putin si mai am multe de invatat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun sa iti iei duster nou cu 1.0 benzina laughing Vin cu un touareg din 2006 cu 3 litri si te fac de ras rolling on the floor

Pana acum am avut 2 accidente, intr-unul din ele a intrat ala in mine din spate, in celalalt, faceam giratoriul iarna si era polei si mi-au alunecat rotile si am intrat intr-unu cu tiru.
Eu zic sa stai parcat baiatu meu si vezi ca te cauta astia de la Obregia pe strazi, am mers cu spatele cat n-o sa mergi tu cu fata laughing)

Si daca e limita 80 iar tu mergi cu 100, aia nu mai e ilegal? Ai sa mori intr-o zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Atunci las-o mai moale, daca nu aveai accidente mai ziceam si sa ma caute mult si bine, e bine sa ne cautam asa pe internetlaughing

| PedoBarbie a răspuns:

Ia-ți un dric.

Cand ai milioane de kilometrii la bord e imposibil sa nu faci accidente, iar alea pot nici sa nu fie din cauza ta asa cum am patit eu.
Eu zic sa o lasi mai moale ca ai condus si tu cateva mii de kilometrii cel mult, nu esti sofer, esti sofer de duminica.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacqa la 20-30k buget nu isi ia o automata, e idiot.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru M1h0i):

Pentru ingropat intr-o masina in contextul actual si la varsta de 18 ani, cu siguranta DA! Cunosc familie de milionari in euro (multe milioane) unde acum citiva ani (nu 20), juniorii aveau la dispozitie un Tico pentru deplasari prin oras, iar cealalta masina uzuala era un Opel Vectra adus din Germania, cumparat acolo direct de la proprietar, deci SH si ala. Singura masina noua si mai de fite era un BMW X5 care statea in garaj si cu care mergeau toti in concediu prin Europa in locatii pentru saraci gen Monte Carlo. Daca banii aia provin din spagi, mi se pare normal sa ti se para maruntis. Daca chiar sunt MUNCITI PE BUNE, nu s-ar arunca cu ei in stilul asta. P.S. In 30k poti sa iei frumos un Suzuki Vitara nou-nout si iti ramin bani si de o tura pana prin Franta si inapoi. Mi se pare o masina foarte de bun-simt pentru un incepator in contextul actual. Uite, 23K varianta automata - https://stoc-online.suzuki.ro/filter?propulsion[]=mild%20hybrid%2048v&

| sdaads a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

La 18 ani masina de 20-30k e 99.99% luata din banii parintilor care dorm pe un sac de bani.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sdaads):

Din pacate da...

Întrebări similare