Poti cumpara doar de la dealerii care sunt inscrisi in program, nu cred ca cei care vand masini de 90.000 sunt inscrisi.
Poti duce o singura masina la rabla si poti folosi un singur voucher care are valoare de 1000euro (parca asta era ultima valoare). Masina pe care o duci trebuie sa fie inscrisa si din cate stiu trebuie sa o poti aduce pe roti dar depinde unde o casezi.
Aa doar de la dealerii inscrisi..., am auzit ca anul acesta ar da 65 mil de masina si ma gandeam sa duc cateva dacii si sa iau un bmw 535i f10... dar nu cred ca se inscrie bmw in programe din astea, multumesc mult de raspuns
Ce treaba ar fi sa iei un seria 5 cu doar cateva dacii?
Am citit pe net. ca ar fi si bmw eligibil pentru programul rabla, dar nu sunt sigur ca este adevarat...
Sunt sigur ca exista si dealeri de bmw care participa la rabla, dar sincer la ce te ajuta 1000 euro discount la o marca a carui pret trece de 40-50.000 euro?
Mai la nimic da totusi conteaza si mia aia de euro, da am vazut ca multi vand vouchere si poate cumpar si daca dau 4-5 vouchere imi scade un pic din suma
Ti-am zis in primul post, nu poti folosi decat un singur voucher.
Da, multumesc de raspunsuri