| Sami96 a întrebat:

Salut.
Ce parere aveti de Golf 5 - 2007 1.6 benzina?
Ce consum si ce probleme apar? Are 250.000 e rulata in Olanda si are apk valabil inca 5 luni jumate.
Apoi la ce pret sa ma astept?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Daca masina e in stare ok e bine. Motorul 1.6 MPI e unul din cele mai simple si reusite de la VW, mult mai fiabil ca cele diesel sau cele TFSI/TSI. Singura problema posibila e sa consumul de ulei la acest motor. Iubita mea are Polo 2007 cu acelasi motor dar in varianta de 16V la 190. 000km si nu consuma momentan. Spor.

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Din ce stiu eu dar nu-s samsar masinile de Olanda pe care le-am "cunoscut" pe la samsari demascati aveau si cel mai mare numar de km, deci 250k km din 2007 pana acum eu zic ca e putin!
Pe de alta parte cand vrei sa cumperi o masina inainte o testezi, iarasi nu ma dau cunoscator dar mergi cu ea intr-un service auto bun ii faci diagnoza, verificare mecanica si vizuala etc, ai Carvertical unde poti vedea dupa seria de sasiu daca masina a fost sudata sau dauna totala sau ce avarii a avut si daca km sunt cei corecti! Eu sunt sigur 99% ca km sunt falsi! Asta cu km o afli de pe carvertical.
Si inca un lucru lumea prefera sa fie prostita frumos de catre toti meltenii dar nu se uita la:
1. cel care o vinde mai are cateva epave la vanzare
2. cel care o vinde de multe ori este un rrom si de la aia chiar nu ar trebui sa cumperi pentru ca-s total neseriosi!
Eu la o masina pe benzina as verifica suplimentar in service compresia pe fiecare cilindru ca sa pot sa aflu daca motorul e bun sau e praf!

| Sami96 explică (pentru Simpatic):

Mersi. Vinde masini bune omul si are APK valabil masina cu kilometrajul inregistrat anual cand isi facea si reviziile.

| Simpatic a răspuns (pentru Sami96):

Ok, daca tu ai incredere de ce nu! eu zic totusi niste verificari in service si o diagnoza nu te costa mult sa faci, iesi cred ca la 200-300 de lei pe verificare completa inclusiv kilometraj, parte mecanica, diagnoza generala etc

| Sofer a răspuns:

Sa fie motorul simplu cel de 1.6 102 cp. Fără probleme e.
Întra pe site mobile de și vezi care e prețul pentru golf 5.