Daca masina e in stare ok e bine. Motorul 1.6 MPI e unul din cele mai simple si reusite de la VW, mult mai fiabil ca cele diesel sau cele TFSI/TSI. Singura problema posibila e sa consumul de ulei la acest motor. Iubita mea are Polo 2007 cu acelasi motor dar in varianta de 16V la 190. 000km si nu consuma momentan. Spor.
Din ce stiu eu dar nu-s samsar masinile de Olanda pe care le-am "cunoscut" pe la samsari demascati aveau si cel mai mare numar de km, deci 250k km din 2007 pana acum eu zic ca e putin!
Pe de alta parte cand vrei sa cumperi o masina inainte o testezi, iarasi nu ma dau cunoscator dar mergi cu ea intr-un service auto bun ii faci diagnoza, verificare mecanica si vizuala etc, ai Carvertical unde poti vedea dupa seria de sasiu daca masina a fost sudata sau dauna totala sau ce avarii a avut si daca km sunt cei corecti! Eu sunt sigur 99% ca km sunt falsi! Asta cu km o afli de pe carvertical.
Si inca un lucru lumea prefera sa fie prostita frumos de catre toti meltenii dar nu se uita la:
1. cel care o vinde mai are cateva epave la vanzare
2. cel care o vinde de multe ori este un rrom si de la aia chiar nu ar trebui sa cumperi pentru ca-s total neseriosi!
Eu la o masina pe benzina as verifica suplimentar in service compresia pe fiecare cilindru ca sa pot sa aflu daca motorul e bun sau e praf!
Sa fie motorul simplu cel de 1.6 102 cp. Fără probleme e.
Întra pe site mobile de și vezi care e prețul pentru golf 5.