| cossmy a întrebat:

ce parere aveti de Peugeot 307? Tot ce se poate zice despre el, motor, interior/exterior, performante, finisaje, fiabilitate, dotari, tinuta de drum, stabilitate, sonoru interior, etc...tot ce va trece prin cap. bune sau rele, am nevoie de detalii cat mai amanuntitehappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un 307 break am cu el putin peste 200. 000 de km cu el si in 5 ani de cand il am nu am schimbat decat bieletele, capetele de bara si bucsile de brat. singurele probleme care le am cu ea sunt : consuma cam mult in oras dar in exterior merge aproape gratis scartaie un pic plasticile in interior dar eu nici nu le mai aud.
La capitolul stabilitate sta bine, sonorizare pentru mine e suficent
P. S daca vrei sa te tina dai in gura alfel se cam infunda toate.

2 răspunsuri:
| cossmy explică:

Ms... dar nu voiam chiar detalii tehnice, ca le cam stiu. Ma refeream la cum e masina, daca e ok, daca toate astea sunt cum trebuie, adica...nu stiu cum sa explic mai bine. Pareri personale despre masina asta. Adica ceva gen, daca isi merita baniihappy

| BildeilleR a răspuns:

Buna cossmy!
Caroserie: break
Dotari masina: ABS, ESP, Faruri xenon, Filtru de particule, Clasa de poluare: EURO 4, Culoare: NEGRU, culoare metalizata, jante de aliaj, Inchidere centralizata, Scaune incalzite, Servodirectie, Cruise control, Geamuri electrice, Trapa, Scaune piele, GPS, Numar de locuri: Peste 6, Aer conditionat: Automat, Numar de usi: Patru Sau Cinci, Cutie de viteze: Manuala,

Alte detalii: EXTRA FULL * motor 1. 6 HDI, 110 C. P. * MODEL EXCLUSIVE * dublu climatronic * TAPITERIE PIELE * NAVIGATIE MARE COLOR * incalzire scaune * pilot automat * plafon sticla panoramic * RO * volan piele + comenzi * jante aliaj * geamuri fumurii * senzori ploaie, lumini * 4 geamuri electrice * senzor antiorbire * radio-CD MP3 + telefon incorporat * etc * FILTRU PARTICULE * TAXA 350 E * EFECTUAT RAR, ITP, CARTE IDENTITATE RO + CERTIFICAT AUTENTICITATE * omologata RAR 7 locuri * impecabila tehnic si optic.
Cam atat stiuthinking Sper ca tziam fost de folos.Pa,Pa!