Sunt multe defecte ce apar la V6 (2, 5), se rup culbutor ii, direcția este multi-braț ( 8brate), pe drumurile noastre nu stau ele neschimbate și nu-s ieftine, distribuția este peste 1000lei numai piesele, iar când desfaci mai găsești piese defecte că așa este cu second-hand-ul, dar eu sper sa găsești ceea ce îți dorești. Bafta.
La cate spuneți că are, mai bine imi mai iau un golf 4 1.9 tdi alh
Un motor mare pe o mașină premium veche de 17 ani. Nimic ieftin nu poate ieși din combinația asta
Motor mare =consum mare, fisc scump, asigurare scumpa, piese ceva mai scumpe. Fugi de masinile diesel. Daca iti cade ambreiaju 20 mil daca cade injectoare 10-15 mil buc. Pana si schimbu de ulei este aproape dublu decat la benzina. De acei banuti mai bine iti iei o masina cu motor pe benzina
Am un vw bora pe benzina, nu imi mai trebuie, sincer, sunt mai multumit de 1.9 tdi alh, motorul sfânt, dar voiam ceva mai mare, dar la ce preturi are... mai bine imi mai iau un golf
Am pe benzina, am bora pe benzina si golf 1.9 alh, si sincer dintre astea 2 sunt mai multumit de alh, săracul are 1000000 de km si inca merge la parametrii normali si Crede-ma ca pe suruburi si injectoare inca are pasta aia din fabrica, adică nu au fost desfăcute
Țupala_Cosmin_1998 întreabă:
anonim_4396 întreabă: