Motoarele renault is la fel ca cele puse pe Dacia. Gen sunt logane taxe cu 1.2 MPI / 1.4 MPI ce bat 500. 000km. Astra H e mai stricacioasa prin comparatie si motorul 1.6 de la opel are tendinta sa consume ulei. Eu as ramane la clio.
E adusa de samsar cu plataforma? Nu conteaza daca a adus-o pe roti. Sau e cunostinta de incredere care o vinde? Invata de aici ce trebuie sa verifici cand cumperi masina de la ROMAN pentru ca sant TEPARI deci atentie sporita la straini https://www.youtube.com/watch?v=IDBMc1_jRJI
Masina e simpla, mica, ieftina de intretinut, pe benzina. Cam ideala pentru un incepator. SI iubita mea are carnet de 1 luna si si-o luat Polo 1.4 75cp si e foarte multumita de el ( fac comparatia asta fiindca e la fel de mare ca un clio). As cauta totusi ceva cu mai putini KM.
Am inteles ca motoarele de la Renault au o fiabilitate buna, nu? si plus e benzinar. Mai gasisem o varianta la 140.000 de km, 105 cp si motor de 1.6, un opel astra H dar din 2004, deci destul de veche si am zis sa caut un an mai bun.
Motoarele renault is la fel ca cele puse pe Dacia. Gen sunt logane taxe cu 1.2 MPI / 1.4 MPI ce bat 500. 000km. Astra H e mai stricacioasa prin comparatie si motorul 1.6 de la opel are tendinta sa consume ulei. Eu as ramane la clio.