| catalinutzu95 a întrebat:

ce parere aveti despre aceasta masina http://www.ebursaauto.ro/......75553.html o sa fie prima mea masina si nu ma pricep

4 răspunsuri:
| Braunion a răspuns:

Uzata, consuma mult pentru ce ofera (doar 75 cp) foarte scumpa (mai mult de 800 Eur n-as da pe ea). In principiu, o sa te saturi de cati bani o sa bagi in ea. Kilometrii n-au cum sa fie reali.

| XtremeX a răspuns:

Deacord cu braunion, eu n-as da nici 500 euro pe ea, dar daca tot esti la prima masina eu zic sa te bagi pe ceva mai nou, gen un logan.

| Bimmer a răspuns:

Kilometrii nu sunt o problema. Daca masina este ingrijita, si daca are 300.000 de km, tot e ok. Am un cunoscut ce a vazut la o masina de 2 ani 300.000 de km. Ce parere aveti despre aia atunci, ok legat de astra cabrio consum mare, undeva pe la 10 in oras, dar problema e alta. Ti-ai pus vreodata intrebarea la cabrio daca cumva da unu peste tine, si te rastorni? Nu sunt negativist, sau pesimist, dar incerc sa fiu realist. Esti tu atent, dar da altu' in tine. Asta e parerea mea...happy Numa bine.

| Braunion a răspuns (pentru Bimmer):

Ba sunt o problema, ca motoru ala nu merge la infinit indiferent cat de corect este exploatat.