| Sebastian_Ciupleu_1996 a întrebat:

Ce parere aveti despre Audi A3, 1,6 benzina, din 2001 si cu 180.000 km?

8 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Vechi si obosit.

| Florian20405 a răspuns:

Salut!
Audi a3 e o masina excelenta, fie ea din 1999 sau 2014.Au fost gandite cu cap.
Daca vrei neaparat masina cu 1.6 ia-ti golf4 1.6 16v sunt mai bune si la consum si la putere, si vorba aia e cam tot aia cu audi doar designul difera si un pic dar un pic de tot pretul. Daca vrei a3 ia-ti minim 1.8 sau 1.9 tdi.(1.6 nu prea e cine stie ce).
bafta!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Florian20405):

Cred ca rad nemtii si cu dosul de noi. Cumparam toate cariile Europei, toate fiarele vechi, toate sicriele pe roti si avem impresia ca ne-am luat cine stie ce masini. De fapt le-am luat exact pe alea de care vor sa scape altii, tot ce n-a mai fost bun pentru nemti si rejectat luam noi romanii de bun. In Germania nici macar nu prea mai exista masini mai vechi de 2010. Doar alea foarte vechi si restaurate. Daca sunt asa bune toate junghiurile SH de ce nu le folosesc in contrinuare nemtii, te-ai intrebat?

| Florian20405 a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nemtii niciodata nu tin o masina mai mult de 5-6 ani.Asta iti pot garanta pentru ca am neamuri in Germania.Adevarat,nu cred ca pe partea mecanica la o masina de 10 ani te astepti sa fie noua, dar fata de un logan 2006-2007 sunt mult mai bune(sunt drumuri bune in Germania, autobahn big grin)
Eu mi-am luat masina din 2000 o marca buna ce-i drept si pe partea mecanica cat si pe partea motorului/electrica nu am avut probleme cu ea si nu am.Deci depinde mult cum a fost intretinuta, din ce tara vine.O masina din 2000-2001 in special diesel au peste 400.000-500.000 km.(TDI-urile) big grin

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Florian20405):

Pai nu tin niciodata o masina mai mult de 5-6 ani tocmai fiindca stiu ca nu mai e masina dupa perioada asta, e doar un fier in care incepi sa bagi bani.
TDI-urile nu sunt deloc asa fiabile cum se spune, am un prieten caruia i-a crapat motoru si sarit bieleta la 200.000 km, Volkswagen Caddy. Altu are un VW Passat d-asta Blue Motion sau cum naiba le spune, a fost cu el la service fiindca incepuse sa-i curga radiatorul (masina avea 30.000 km). Mecanicu de la reprezentanta i-a spus ca ''asta e boala lor''. Asa ca nu baga placa cu fiabilitate nemteasca ca masinile VAG nu mai sunt de mult ce erau in anii 80, doar pretul nesimtit a ramas de capul lor. Daca ai sa te interesezi la mecanici adevarati (nu d-aia care stiu sa repare doar masini nemtesti) ai sa aflii ca in general masinile asiatice sunt cele mai rezistente, si costa si mai putin. Dar o masina veche e o masina veche oricum, mereu va cadea ceva la ea indiferent ce scrie pe sigla. Problema e ca romanii au impresia ca si-au luat masini cand au adus un fier vechi din Germania in timp ce aia rad de se strica ca au mai scapat de un cancer de pe sosele lor.

| Florian20405 a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

laughing O dovada ca nu sti ce vorbesti despre VAG.Grupul VAG in anii 80 nici nu exista(Skoda, Seat, Audi, Vw s-au aliat in anul 2000) si inca ceva, si eu am multi prieteni care li s-a stricat de la o simpla dacie (logan) la un "maret" bmw, toyota etc.
Deci sunt serii si serii, ce-i drept grupu vag cele mai bune masini le-a fabricat in 99-07.(la fiabilitate) bineinteles si acum mai sunt fiabile(2014).Daca sti bine un record mondial a fost inregistrat de o Skoda Fabia 1.9 tdi 999.999 km reali, cu aproape totul original pe ea, din fabrica.Deci 50% nu conteaza marca, conteaza cum o intretii, dar conteaza uneori si marca.Si iti mai garantez ceva,grupul Volkswagen detine aproape cele mai puternice si luxoase masini din lume,de la un banal Seat(nu l-am inclus ca si lux) pana la marci ca bentley, bugatty, porsche.
Eu am fost la "sedii" speciale pentru automobile (nu care tin cu o anumita marca) iar Volkswagen este printre primele marci cele mai bune din lume.A nu se confunda "cea mai buna" nu o laud, am avut destule marci si stiu ce le poarta capu`. Daca nu era bun cel putin eu nu mai alegeam Volkswagen.(bine n-am VW dar cam tot aia e).
Eu am fost in Germania anul trecut, mai exact in Heilbronn si majoriatea masinilor erau din 2001-2011(opel,seat,skoda,vw,toyota).Mai multe erau 2003-2004.Am vazut si de vanzare multe loganuri big grin spunea acel neamt din pacate ca nu-i mai trebuie logan sau renault cat traieste el, s-a convins, cat a dat atata a facut. (masina avea 90.000 reali 2008)
Bafta!

| stefaniaaaaaa a răspuns:

Este smechera!

| MariusJust4Dream a răspuns:

Audi este un brand de masini foarte bun. Iar A3 este o masina buna.