anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ce parere aveti despre faptul ca instructorii nu fac cu elevii toate orele de condus (30 de ore), adica 2 ore pe sedinta (15 sedinte in total)? Eu, ca si majoritatea persoanelor si de la alte scoli am facut 1h 30m pe sedinta. Si dupa un calcul eu am facut de fapt doar 22.5 ore. Deci 7, 5h sunt platite dar degeaba. Nici macar dupa ce am picat nu am facut cele 6 ore obligatorii pentru reprogramare in intregime, ci la fel, 1.5h pe sedinta. Adica 4, 5h in total. Restul de 1, 5h au ramas pierdute pe undeva. Si mai nasol mi se pare ca daca nu te simti pregatit si doresti sa mai faci ore suplimentare platesti in plus ca sa nu le faci nici pe alea in intregime.

4 răspunsuri:
| Javva a răspuns:

Toate scolile de soferi din Romania fac 1.5 ore pe sedinta, 2 ore spun si ei asa la sanki, probabil pentru ca le expira programul instructorilor si trebuie sa faca pregatire cu mai multi cursanti pe zi. Spor, sa nu fii pus in situatia de a repeta scoala de soferi din cauza dosarului pentru ca e nasol.

regis
| regis a răspuns:

Scolile serioase fac 10 min pauza la ora, ca la liceu, deci 1 ora si 40 de minute pe ședință. Si la liceu nu prea se plange nimeni...

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Ce revoltat e tataie laughing

| anonimg a răspuns:

Ora de condus este de 50 de minute. Celelalte 10 minute înseamnă pauză. Ca la școală; doar că aici nu se mai ia pauză, și astfel cele 10 minute intră în ora următoare.