Mercedes Benz AMG? Poate vrei sa faci referire la vreun model anume pentru ca denumirile insiruite de tine nu reprezinta niciun model de masina, mai degraba niste brand-uri. Mercedes Benz este binecunoscutul constructor auto al carui nume Benz se datoreaza lui Karl Benz iar AMG este mai pe intelesul tuturor, tunner-ul oficial al celor de la Mercedes, cum de altfel mai este si Brabus. Despre BMW poti spune ca au Hamman. Asadar nu ti se poate raspunde prea concret la intrebare pentru ca nu specifici intre ce modele de la Mercedes si BMW se face comparatia. AMG este si Mercedes SL 65, E 63, G 55 si multe altele.
AMG-urile sunt comparabile cu M-urile de la bmw sau RS-urile de la audi dupa parerea mea amg-ul e o masina cu ditai motoru cu "enspe" sute de cai. daca le-ai pune pe un circuit dintre astea 3 mertz ar iesi pe ultimul loc la timpi.
Indiferent de modelul AMG, eu tot mercedesul l-as alege, chiar daca ma pricep si imi plac mai mult bmw-urile. Sa recunoastem. daca ai avea 200 000 euro, ti-ai lua un ursulet (e 30 din 90-98 pentru cei care nu stiu) sau un mercedes din 2010, cu vreo 500 de cai stock? Pentru cei cu pasiune pentru BMW, vor alege, desigur BMW-ul .
SweetTFresh întreabă:
Marck94 întreabă: