Ma distreaza cand aud de Audi A4 sau masini de 2004 atunci cand omul intreaba de o Astra F. Banuiesc ca intrebi de o astfel de masina tocmai pentru ca nu iti permiti un A4 sau o masina mai nou.
Astra F este o masina foarte ieftina la intretinere, piesele fiind uneori mai ieftine chiar decat la dacii. In plus gasesti la dezmembrari orice piesa, pe culoare, la preturi derizorii (ex: aripa fata 40 RON, usa completa 150 RON).
Cea mai cautata motorizare este 1. 7 Diesel - motor Isuzu, un motor foarte fiabil, cu consum mic, ideal pentru amatorii de diesel. Din pacate aceasta motorizare este greu de gasit in combinatie cu aerul conditionat si ABS, insa lipsa acestora te ajuta la taxa de poluare. Pentru amatorii de benzinare, printre care ma numar si eu, alternativa este motorul Ecotec de 1. 6l 16V, care la un consum foarte mic ofera 101 cai putere. Este suficient sa spun ca are consumul mai mic decat motorul clasic 1. 6i, care ofera doar 75 de cai...
Singura problema este legata de varsta, fiind foarte greu sa gasesti masini neafectate de rugina. In targ trebuie sa fii foarte atent, toate sunt aranjate, chituite si vopsite, in special pe partea dreapta, unde caroseria este afectata de sarea imprastiata pe drum.
Masina e destul de reusita, numai ca la varsta aia consumul creste si ai sansa sa ramai in drum fara sa stii ce problema are. Ca recomandare...audi a4 la aceeasi varsta. Sunt foarte reusite.
Este o masina foarte buna pentru un buget redus. De curan mi-am cumparat si eu una varianta 1. 6i din 94 cu 150. 000 la bord i-am schimbat toate consumabilele (ulei motor ulei cutie, filtre, distributia, termostatul, bucsele, pivotii si capetele de bara, sonda lambda) toate acestea m-au costat 1000 de lei manopera nu am platit pentru ca am facut eu acasa totul. Am facut deja 3000 de km si nu am nici o problema cu ea sunt unele mici sunete pe care le scoate dar totusi are o varsta masina asa ca se intelege. Este foarte ok masina merita cumparata, numai sa ai grija sa nu iti iei teapa cand cumperi masina.
Pai da, pe benzina ma si interesa Or fi mai fiabile motoarele diesel dar imi displace total sunetu ala de tractor pe care il fac. Am gasit unele in stare chiar ok la 1000 o mie si ceva de euro. Cred ca la asta o sa raman, desi o sa ma interesez si de A4...mersi tuturor pentru raspunsuri
Varianta `98 este buna. dar ca trebuie intretinuta foarte bine si pentru ca este o masina germana este si fiabila si te tine mai mult...si varianta benzina se duce foarte bine
crisssexee întreabă: