anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti sa imi cumpar o motocicleta de pe pista? big grin As vrea mai multe pareri motivate. Multumesc anticipat

12 răspunsuri:
| HelloWirus a răspuns:

Ms. Sunt foarte entuziasmat ca o sa imi cumpar ceva rar. big grin daca ma intelegi big grin

| BassHunter13 a răspuns (pentru HelloWirus):

Da imi inchipui ca tu la 16 ani sa conduci o motocicleta "de pe pi2da ""asa cum ii spui tulaughing)Hai du-te la invatat si lasa visele!

| HelloWirus a răspuns:

Ba ia hai ca ma plictisesti, daca nu stii despre ce e vb nu te mai baga. Eu conduc motociclete de la 13 ani si ce ti se pare absurd ca la 16 ani sa conduc un motor adus de pe pista de 125? Hai du-te tu la invatat ca sa nu te retin.

| HelloWirus a răspuns:

Ms FreePupilwinking poate te fac o tura cand imi iau motorul laughingwinking

Copile viseaza in continuarelaughing)

| HelloWirus a răspuns (pentru BassHunter13):

Cu ce ti se pare ca visez? Am impresia ca u nu esti sanatos la cap. Eu nu vb din filme SF inteligentule. Hai te rog paraseste intrebarea ca nu te priveste. oK?

F.u.c.k youlaughing

| AmandytaErhan a răspuns:

Daaa. in primul rand pentru ca e cool si eu chiar sunt fana si vreau si eu o motocicleta (apropo imaginea ta imi place) si fetele nebunesc dupa bickeri

| BassHunter13 a răspuns (pentru AmandytaErhan):

Da poate fetele de 17 -18 ani mor dupa "bickeri""asa cum le zici tulaughing)))

| AmandytaErhan a răspuns (pentru BassHunter13):

Hai te rog nu nebuni lumea la cap, BIKER e mai bine? si, hwllowirus cati ani nu ai avea cred ca e o idee super... happy

| tweety96 a răspuns:

Super tare. Buna ideehappy

| Gargoyle a răspuns:

O parere in legatura cu ce? Toate "trotinetele" de serie sunt identice cu cele oficiale de compatitie.Nu exista nici o diferenta, poate doar la evacuare si atat, ceea ce poti schimba si tu foarte usor. Poti vorbi de motoare de competitie incepand de la clasa de 600 cm3 pana la Superstock si MotoGP.Si de ce sa imi dau eu cu parerea la ce vrei tu sa iti cumperi? Nici macar nu ai dat exemplu de vreun model de "trotineta". Esti total absurd, iar BassHunter13 are dreptate cand te ia la misto!