| Blackangel199 a întrebat:

Salut ce pareri aveti despre masina bmw?

Răspuns Câştigător
| cossmy a răspuns:

Sunt masine superbe, facute intr'o maniera sport, care confera siguranta si confort si totodata niste senzatii super datorita motoarelor cu cai putere "fara numar"...Singura problema, si cea pentru care nu mi'as lua niciodata BMW si imi pare rau, este ca au tractiune spate...Si daca nu stii sa conduci o masina cu tractiune spate, te'ai ars urat d tot.in rest, fiabile, elegante, cu motoare de care daca ai grija, tin o vesniciehappy

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O gama frumoasa de masini, eu ador modelul 320d compact din anul 2005.

| emoboy a răspuns:

Bmw vine de la Bavarian Motor Works! Sunt masini pune de calitate, rapide, bine facute! Dar Bmw-ul nu e pentru orici om! Un prieten de al meu sa imprumutat la banca sa isi ia unul si acum vrea sa il vanda(nu mai poate sa il intretina)! E diesel(sunt piese scumpe la diesel+ ca e si Bmw)Si consuma mult pentru puterea lui! Deci nu va luati Bmw daca nu stiti ce e aia masina!

| Daniel123 a răspuns:

Salutare fani BMW vreau sa va spun ca, chiar daca voi credeti ca BMW-urile sunt tari eu cred ca marca isi pierde din traditie, din claitate sin din frumusete pe zi ce trece, BMW-urile vechi de pana in anul 1998 erau mai frumoase, dar acum arata toate vulgar si stupid. Ce au mai ramas bun de ele sunt motoarele ca tot venii vorba de motoare, daca voi vreti o masina sport, de ce va cumparati un BMW diesel?

| simiiii a răspuns:

Pot spune ca marca Bmw e mortala, sunt innebunita dupa BMW X5, e o masina, foarte rafinata. Adrenalina si extra-optiuni de lux intr-un ambalaj incitant.:X Un diesel atat de rafinat, silentios şi docil, poate exploda violent atunci cand fortezi pedala de acceleratie. E minunat!love struck

| alexandru04 a răspuns:

Sunt bune. logic da sa tii la ea.

| Sofer a răspuns:

Bmw 320d e preferata mea care o voi avea intr-o zi.

Răspuns utilizator avertizat
| Ð0ℓySh a răspuns:

Corect balicadaniel.
Masinile astea sunt ''bune''pentru burlaci, avand mesaj pentru fete laughinglaughing.mai ales ca fetitelor le plac baietii cu bmw.

b = be
m=my
w=wife (fi sotia mea)...am glumit,,,

| Torrnado a răspuns:

BMW X5 este masina mea preferata, mi-as dori sa o am.