Nu vei pati nimic, ideal ar fi sa ai lupa altfel esti un pericol pentru ceilalti participanti la trafic.
Si cum a mai spus cineva aici sa le reglezi, eu am automate asa ca nu stiu sa iti explic cum se regleaza cele manale in afara de acel aparat pe care il au cei care fac ITP.
Daca schimbi lumina de la halogen pe Led-uri, trebuie sa le omologhezi, altfel se poate alege cu amenzi usturatoare sau chiar si cu accidentari grave!
Nu iti lua cu 8000K ca este lumina albastra mai bine uitate la cele 3000 - 4000K
Problema este ca, Led-ul lumineaza aproape uniform in directie semi-sferica.
Din acest motiv, focalizarea nu se face din oglinda, ci prin lentila farului (in spatele Led-ului ajunge putina lumina.
Iar daca lumineaza puternic in toate directiile, atunci i-ai orbit pe toti care vin din fata.
Deci: trebuie sa ai faruri cu Led, care dirijeaza lumina la fel ca cei cu bec halogen, fara a deranja ppe cei din trafic!
Iti recomandam sa nunle pui. Ramai si cu certificatul si nu te alaturi si tu idiotilor care orbesc in trafic.
Am pune totusi led dar ceva mai bun decat cele stock.cu cele actuale e jale noapte. parca nu mai au putere ca acum 2 ani
8000K reprezintă temperatura de culoare, nu luminozitatea. (aia se măsoară în „lumeni").
Recomand să mergi la un service care face ITP și să ceri o reglare a farurilor după ce le pui.