Cumparam masini pe burta goala sau pe mancate?
ce buget ai, ce an te-ar interesa, optiuni...ca multi mananca parizer cu mustar si viseaza la Aston Martin de 300.000 euro
no offence
Volvo XC90 fuge grav, si face treaba de camion.
Nu stiu, n-am avut pana acum nici unul. Touareg e naspa, motoarele sunt slabe iar electrica lor e jalnica.
X6 e emblema cocalarilor care au facut rost de niste bani, X5 e mult mai ok ca forma. La modelele vechi, sa stii ca Xdrive e doar pentru aderenta perfecta pe asfalt (fuga), pe teren/zapada nu face nimic laudabil. Dar generatia noua de Xdrive e cel putin la nivelul tractiunii quattro.
Https://en.m.wikipedia.org/wiki/Elefant
Adevaratul Porsche.
Https://en.wikipedia.org/wiki/Panzer_VIII_Maus
cel mai mare tank din toate timpurile
consuma "numai" un litru de benzina la fiecare... 30 de metrii
Porsche e o mașină periculoasă și greu de controlat, cu ea a murit Paul Walker. De atunci le-au scăzut și vânzările.
Nu cu orice porsche cu un carerra GT (masina de colectie in prezent!) si murit pentru ca l-a ucis soferul care a rulat cu viteza excesiva si a pierdut controlul!
Carerra GT e o masina pentru pista mai mult decat oras de aceea e greu de controlat! Celelalte porsche care nu-s super bolizi de circuit cum este GT3 RS, sunt masini fiabile si usor de condus ca toate masinile premium!
Corect, nu toate porsche sunt periculoase dar s-a dovedit cică ca masina pe care o conducea avea defecte din fabrică, ca nu era nici testată înainte de punerea pe piată, e foarte ciudat ca soseaua avea multe benzi, nu se compară cu drumurile Romaniei, s-a intentat proces de familie impotriva porsche care a fost si castigat. Oricum, asa i-a fost scris, toti avem acolo un destin scris undeva. M-am abatut de la intrebare. Oricum, trebuia cica sa ajunga la un eveniment caritabil de care uita-se si cand era la mama lui cineva l-a sunat sa ii spuna. Deci, destinul nu poate fi schimbat, moartea cand vine nu conteaza cine esti.
Da, mi-a parut rau cand a murit iubeam seria Fast and Furious cand juca Paul walker, acum nu ma mai atrage aceasta serie...
Da si mie mi se pare ciudat ca o masina bolid de +600 de cai la care soferul era fost pilot profesionist, poate sa piarda controlul la maxim 140 km/h, o asemanea masina cu asemenea pret (inca o data zic ca e masina de colectie devenita de ceva ani) trebuia sa fie sigura si la 200 km/h...cred ca ai dreptate ca aveau acele modele ceva probleme de fabrica!
Noile porsche nu au probleme, de fapt nici cele putin mai vechi, am mers cu Porsche Cayenne din 2014 si nici nu se simtea vechimea ei sau ceva in neregula parca era noua! Dar conteaza mult cum este intretinuta o masina.
Cine a condus, spune exact contrariul: cea mai manevrabila masina RWD.
BMW-ul de exemplu e extrem de nesigur condus necorespunzator, nu ai nevoie de cazuri celebre pentru a confirma.
Range Rover Sport. Ai tot ce vrei pe el, te duci/ intrii unde vrei cu el, arata frumos, si poti sa-ti iei unu cu motor pana-n 3k/cc sa nu platesti impozit exagerat, plus ca are si un consum acceptabil intre 9-12% depinde cum tragi ea.
Ciovy întreabă: