Orice service serios are un soft special care arata printre altele piese auto folosite, uleiuri etc conform seriei de sasiu, mergi la un astfel de service si fa schimbul acolo, o sa stie ei ce sa-ti recomande. Apropo cand schimbi uleiul la cutia automata se schimba si filtrul cutiei, poti intreba la service sa te lamureasca de ce.
Ulei de cutie OEM Audi. Găsești pe site uri de piese auto. O vizita la un service autorizat îți vor spune de ce ai nevoie.
De bagat poti si ulei de floarea soarelui, intrebarea ar fi ce tip de ulei recomanda producatorul. Pe site la autodoc de exemplu, gasesti. Eu am gasit, dar am totul in Spaniola asa ca nu ti l-am trimis. Bine, de fapt ti-l pot trimite si cauta tu in limba romana. Sau suna la o reprezentanta Audi.
https://www.autodoc.es/......85-2-5-tdi
7,7 litri ulei ATF.
Daca tot umbli trebuie schimbat si filtrul si garnitura de la cutie.
Recomand sa te duci in service.Eu l-am inlocuit singur dar am alte conditii.Am elevator si mi-am construit un dispozitiv prin care bag uleiul prin gaura de la busonul de golire.Nivelul este critic si se face doar la o anumita temperatura.Eu am bagat ravenol ATF, deoarece am inteles de pe forumuri ca tot asta cumpara si cei de la Vag si ti-l vand de doua ori mai scump.
Anonim0100 întreabă:
ionutlucaciu întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: