| Aalexander a întrebat:

Salut.
Cei care au cumparat o masina sau un motor la mana a doua imi puteti impartasi putin din experienta voastra si sa mi spuneti cum a fost?big grin

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Niciodata experienta ta nu o sa fie la fel cu a mea. am cumparat masina sh, insa am luat-o de la un dealer de masini sh. totul a descurs foarte bine, masinia o am de 2 ani nu am avut nici cea mai mica problema.

| Aalexander explică (pentru suntserios):

Doar ca idee : http://www.autovit.ro/volkswagen-polo-C30835077.html
Arata bine, consuma putin.
E din 2000, asta ar fi singurul dezavantaj, dar merita cumparata? ce zici?

suntserios
| suntserios a răspuns:

100.000km in 13 ani in Germania? Nu cred sigur e manarit km. Vezi si taxa de timbru cat te ajunge.

350 euro taxa de mediu.
La km nu prea ma intereseaza deoarece daca cel de la service ul auto spune ca e ok si ca ma tine cativa ani atunci sunt multumit big grin
Ce zici?

| suntserios a răspuns (pentru Aalexander):

Din toate posturile tale inteleg ca nu ai un buget pentru o masina mai noua, insa sa ai mare grija cu 3 lucruri:

taxa de timbru... sa nu cumperi masina si sa te coste o avere inmatriculatul
sa nu fie vreun jaf facut praf si carpit doar pentru vanzare
sa nu fie probleme cu actele si sa nu o poti inmatricula (furata sau mai stiu eu ce)

cand cumperi masina neaparat du te cu un mecani, fa niste teste chiar daca te costa. E posibil sa iti dai seama la un teste pe care dai 200 ron ca masina are nevoie de reparatii de sute de euro.

Pai am sa i spun aluia de la service ul auto sa faca toate testele posibile.
Un mecanic nu cunosc sa vina cu mine, doar daca mi angajez unu laughing, dar din moment ce ala de la service ul auto se ocupa cu starea tehnica a masinii nu stiu ce nevoie as mai avea de un alt amic mecanic.
Pe langa asta daca mi cumpar masina de pe autovit de la un dealer nu cred ca vor fi probleme cu actele.

Masina din linkul pe care ti l am dat s a vandut.
Destul de repede, cred ca intra devar a fost buna.
Deacum ma voi uita doar la cele vandute de dealeri.