| George_David_2000 a întrebat:

Salut! Chestionarele de pe drpciv sunt la fel ca examenul propriu zis?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, nu are nici o importanta daca sunt exact sau diferite, atata vreme cat este recomandat sa pui mana sa inveti toata LEGISLATIA RUTIERA, fiindca atunci vei sti sa rezolvi si ce nu gasesti in chestionarele online.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In mare parte.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Atentie, DRPCIV nu mai exista ca site al ministerului. Acesta a fost transformat in DGPCI.

Site-ul aparut peste noapte cu DRPCIV este o alta prostie irelevanta, probabil creata de vreo scoala de soferi, care doreste sa faca bani din traficul web/reclame.

Asta este site-ul oficial: https://dgpci.mai.gov.ro/dlexam

Si da, chestionarele de pe DGPCI sunt extrase din totalul de intrebari din baza de date a ministerului, pe care le poti primi la examenul propriu zis. Iar formatul este 100% ca la examenul propriu-zis.
Poti avea ocazia sa intalnesti 5-10 intrebari din examen identice cu cele de pe internet.

| ReddY25 a răspuns:

Da,în ansamblu

| Liviu a răspuns:

Da, toate is la fel 1 la 1, cu cele de pe scoalarutiera.ro, am invatat de acolo pentru aproape toate categoriile, deci baga mare, plus atestate, numai te lua dupa oameni care au dat acu 10 15 ani sala. Eu am dat acu recent. Sunt la fel, nimic schimbat. Dar trebuie sa faci pe scoalarutiera, sau drpciv

| Yurisa a răspuns:

Cam 70-80% din ele da, nu toate

| gaminator a răspuns:

Da, insa s-ar putea la examen sa ai cateva intrebari pe care nu le ai mai intalnit online totusi.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Cam da

| Bubbleroze a răspuns:

Dap

| Profu69 a răspuns:

Recomand scoala-rutiera.ro acolo au intrebarile.