Trebuie schimbat si bordul...dar asta nu i o problema prea dificila sunt doua variante:
1. bord second-hand
2.bord comandat in turcia (ma refer doar la la bord fara ceasuri si alte componente)
Insa. problema ce a mai dificila este partea electrica...La partea electrica trebuiesc prelungite toate cablurile de pe dreapta pe stanga.in plus trebuie schimbata toata tubulatura aerului -sistemului de dezaburire - pedalele - frana +acceleratie( noroc daca am cutie automatica ) si nu mai trebuie schimbata pedala de ambreiaj cu parghia ce actioneaza cilindrul de ambreiaj etc
Am gasit astazi un prieten pe net care a promis ca ma ajuta sa fac acesta operatiune.dar in Bulgaria la o firma din orasul Montana.
Si acest prieten are acelasi model de sprinter si a platit 400 euro manopera+bord second-hand si a stat la firma din bulgaria 3 zile
In aceste conditii ma gandesc sa iti iei mai bine o masina noua
Asta stiu si eu ca e mult de munca si ca trebuiesc o gramada de-a piese si modificari de facut, ce ma intereseaza in mod special este un tutorial cu pasii cu care trebuiesc facuti, adica cu ce se incepe mai intai si cu ce se termina la urma (nu vreau sa montez plansa de bord si pe urma sa o dau jos ca trebuia mai intai montat pedalierul) m-ar interesa in mod special daca ar sti cineva care a facut operatia asta pe un golf 4