Din cate pricepi tu, e simplu: duci masina in reprezentanta BMW, le spui cat de inalti sa fie unicornii, ei o sa dea comanda de piese, o sa-ti faca programare, la termenul stabilit le lasi masina, ei pun toate alea pe ea, iar la final iti arata o factura, o platesti, si iei masina cu toate cele instalate + piesele tale vechi, pe care le poti vinde.
Kit-urile M includ si elemente ce trebuie vopsite in culoarea masinii, deci va dura ceva timp transformarea.
Eu tot aștept ziua în care o să ne spui și nouă cu ce bani îți cumperi tu toate BMW-urile, Tesla-urile, Rolls-Royce-urile, calculatoarele de 4000 de euro, vilele în Europa, mall-urile și Rolex-urile despre care tot bați câmpii pe aici.
Din jobul part-time la Supeco sau din canalul de Youtube pe care postezi știri furate de la televiziuni?
Păi,cumperi pachet M( știu că se găsește la reprezentanțele BMW și costă cam, nu știu sigur, 40.000 lei(400 milioane) așa am auzit eu. După ce cumperi pachet M îl montezi tu sau te duci la unu care știe. Un pachet M contine in general scaune sport, volan sport, toate cu sigla M, praguri, covoare, schimbător, și niște piese la motor, cam așa.
anonim_4396 întreabă: