De obicei, axele cu came iti pot indica numarul de supape.
Un motor cu 4 cilindri in linie, daca are un singur ax cu came, are cate 2 supape la fiecare cilindru, deci 8 supape (valve) pentru tot motorul.
Un motor cu 4 cilindri in linie si 16 valve, va avea doua axe cu came, care vor actiona cate 4 supape pentru fiecare cilindru.
Deci, cam asta inseamna: un ax = 8v, doua axe = 16v.
Dar regula tine doar la majoritatea motoarelor cu 4 cilindri, caci motoarele in V au numar dublu de axe din start, si mai sunt si motoare cu cate 5 sau mai multe valve pentru fiecare cilindru, care nu au cate 3 axe cu came. Iar la un motor in 3 cilindri, 2 axe cu came inseamna 12v, un ax 6v.
La motoarele in 5 cilindri sau 6 in linie, un ax cu came inseamna deja 10v sau 12v, doua axe cu came sunt 20v sau 24v.
Sa inteleg ca motoarele de la VAG cele cu un 1ax cu came(Bkd 2. 0tdi 140cp ex) are doar 8v?
Da.
Stiu ca le-au facut ceva de genul:
-fara DPF 16v si 8v
-cu DPF doar 8v.
Cel putin asta am observat, cand cautam printre codurile de Touran 2.0
Si dupa ce ar trebui sa ma orientez? 8 sau 16v?
In mod normal, motoarele 16v sunt mai sportive, insa cu risc mai mare de consum de ulei, datorita numarului dublu de supape (pe langa ele se intampla consumul de ulei, in multe cazuri).
Dar fiind vorba de diesel, cu compresie mare, nu prea intra uleiul pe langa supape, deci poti lua diesel 16V fara sa ai dezavantaje.
Si cum imi dau seama daca este cu un ax, sau cu doua?
Te uiti la forma capacului de la cureaua de distributie. Daca sus, la chiulasa, se observa ca ar fi doua role, atunci are doua axe, deci 16v.
2 sau mai multe axe au cele in "V" si motoarele mari.
Nu este nimic deosebit doar ca este mai complicat ca mecanica.
Atunci de ce zic toti sa ma feresc de cel cu 2axuri?
Ca vorbesc din auzite si nu citesc. motorul cu 2 axe e mai performant si mai eficient pentru ca un ax se ocupa de ceva al doilea de altceva.