| Petroche a întrebat:

Salut,curand fac 17 ani si vreau sa stiu :
Am auzit ca poti da de carnet la 17 ani si jumatate. E adevarat?
Apoi imi doresc o masina. Parintii mei au bugetul de 15.000$.
Ma gandeam la un Kia Stonic nou nout,pe benzina. Arata foarte frumos,e nou,e SUV,prezinta calitate si are consum redus, de sub 4, 5l/100km. Ar merge si un Suzuki Vitara.
Eventual, un Audi A1, am auzit ca nou nout intra in bugetul meu,desi ofera un spatiu mai mic,e mai compact,performant si sportiv.
Daca se poate sa-mi oferiti recomandari bune de incepatori,dar care sa aduca a tineresc. Prioritez design-ul masinii si consumul de combustibil, intrucat cred ca aproape orice masina poate oferi cat de cat un condus palpitant.
Vreau benzina, urasc diesel-ul.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare sa te dezamagesc, dar ce ai auzit a fost clar din partea unora care habar nu au de soferie si de legile rutiere.
Nu este legal sau posibil, sa dai pentru carnet la 17 ani jumate!
Se poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de implinirea varstei de 18 ani, dar examenul de conducere se poate sustine, numai DUPA implinirea varstei de 18 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai auzit prost. La 17 ani și 9 luni abia poți începe școală iar examenele le poți da începând cu 18 ani.
Motoare pe benzina care sa consume în mod real 4% ma îndoiesc ca exista.

Audi A1 pleacă de la 18000euro în sus și mai bine iei un polo din banii aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți să te apuci la 17 ani și 9 luni de ore, examenele le dai când ai 18 deja împliniti.
Audi A1 mi se pare o glumă de mașină raportat la preț.
Nu cred că găsești mașină pe benzină să consume cât vrei tu. Nu cred că un suv pe benzină consumă 4, 5

| xadsada a răspuns:

Eu ma gandeam la o dacia