| Piedone a întrebat:

Salut, dacă am permis de Uk și l-am pierdut as putea sa îl recuperez în România chiar și în permis romanesc, dacă da, îmi puteți spune ce trebuie sa fac? Vă mulțumesc!

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cum sa-l recuperezi in Romania?
Permisul trebuie declarat pierdut la politia rutiera care l-a eliberat si tot de acolo obtii alt permis, cel putin asa este in Romania si ma gandesc ca tot cam asa este si in Anglia.

| Piedone explică (pentru Ioandelasal):

Ma refeream eu sunt în românia și nu as mai vrea sa ma duc în Anglia

| Ioandelasal a răspuns (pentru Piedone):

Puteai sa preschimbi permisul in unul romanesc, inainte de pierdere, acum nu se mai poate.

| darrio2007 a răspuns:

Sa faci scoala de soferi, in Romania, ca si ceilalti. Nu se poate ce vrei tu.

| Piedone explică (pentru darrio2007):

Permisul a fost luat în România... un uk a fost preschimbat pentru munca

| Darius0909 a răspuns (pentru Piedone):

Salut aceiași problema o am și eu,
Ai rezolvat problema daca da poti sa imi spui si mie te rog frumos?!

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai permis de UK si l-ai pierdut mergi in UK si ceri sa faci altul. fiindca statul roman nu poate elibera acte legale emise in UK.

Daca vrei permis de soferie in Romania, trebuie sa faci scoala de soferi si sa sustii examenul de soferie, ca sa primesti permis romanesc.

| Piedone explică (pentru Violleta2022):

Permisul a fost luat în România... la munca în UK o trebuit schimbat

| Violleta2022 a răspuns (pentru Piedone):

Nu are nici o treaba permisul auto din Romania cu cel din UK!
Ca nu se arunca, fiecare permis fiind valabil in tara care l-a emis, iar UK-ul nu mai este in UE, asadar trebuie sa iei permis separat in UK, pentru a sofa in UK.

Cat despre permisul romanesc pierdut, mergi la Politia locala din unde ti-ai facut primul permis romanesc si anunta-i ca l-ai pierdut, solicitand eliberarea unui nou permis auto.