| Calin_Marius_1994 a întrebat:

Salut,dacă anulezi adblue ce se întâmplă? Răspunzi legal?

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca anulezi ala, nu treci inspectia,, apoi se aprind la bord lumini, sau stiu si eu ce lumina Engine, ori mai multe.
Daca raspunzi legal, ce inseamna asta? Nu raspunzi in fata nimanui, normal ar fi, cand mergi la inspectie sa nu treci.Nu stiu daca te opreste politia, in RO aia se ia de toate rahaturile, nu am inteles niciodata ce legatura are mecanica cu politia, dar in sf, acolo aia s-ar putea sa te amendeze, asta daca ar observa ca iti lipseste tie la masina chestia aia, desi nu vad cum ar observa.

Hai ca la roti se uita, se vad rotile, cauciucurile daca nu-s de care trebuie, dar in sf in afara de amenda nu iti face nimeni nimic, plus ca nu treci inspectia, cum am spus.

Daca te deranjeaza si lumini aprinse la bord, care nu ar fi trebuie sa fie aprinse, ar fi si asta o problema.
Daca e o chestiue ilegala sa faci asta, nu inseamna ca te baga la puscarie cineva pentru asa ceva laughing ori sa ajungi la judecator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Anularea sistemului AdBlue este ilegală în multe țări și poate duce la amenzi și alte consecințe juridice.
Anularea sistemului poate afecta performanța motorului și poate duce la probleme cu garanția mașinii.
Înainte de a lua orice decizie, ar trebui să consulți manualul de utilizare al mașinii tale și să discuți cu un mecanic calificat sau cu un reprezentant al producătorului pentru a afla mai multe despre consecințele anulării sistemului AdBlue.
Sper că te-am ajutat!

Întrebări similare