| Paeki a întrebat:

Dacă mergi cu o tripla spate spartă (sticla roșie) și te oprește poliția, îți poate lua certificatul de înmatriculare? Precizez că azi s-a întâmplat un incident și s-a spart sticla, urmează să îmi cumpăr o triplă nouă dar vreau să știu ce pedeapsă pot primi dacă mă oprește poliția până să o schimb. Multumesc

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da, poate. Pentru nereguli la sistemul de iluminare. Și îl reprimești după ce treci pe la RAR.

| Simpatic a răspuns:

Daca vorbesti frumos cu politistul ai sanse sa scapi.
eu de cate ori sunt oprit de politie aplic metoda La MILOGUL SRL, ma plang de viata de una de alta ce-mi vine pe moment, si scap cu avertisment sau cu nimic cateodata, mai rau e cand ii vad pe aia de la Locala caci cu cainii aia nu trebuie sa stai la vorbe ca aia dau direct amenzi...
Iti dai seama cand plec cu GTR-ul dupa ce politistul de la rutiera ma iarta ce spune ala lu colegu in masina "uite cum s-a milogit ma asta cu masina de 70.000 euro", dar eu sunt impacat, fraiere v-am tras-o, si pentru mine 300-400 de lei sunt bani si nu vreau sa intre la hoti in buzunar.
Deci aplica metoda milogu, vorba frumoasa in caz ca esti prins, si cat de repede poti schimba acea tripla!

| Denila123 a răspuns:

Eu am lipiți cu pistoli de lipit componente Tv,, si cu o sticla de la alt stop