| NeRo199023 a întrebat:

De 1 an tot urmaresc aceasta masina:Mercedez-Benz CLA 220, an 2014, motor 2.1 sau 2.2, pot spune ca a fost dragoste la prima vedere, iar acum, sunt mai aproape ca niciodata(din punct de vedere financiar) sa o cumpar, dar de cate ori le zic persoanelor din jurul meu despre aceasta masina, imi zic ca nu e chiar o masina de viitor(masina se va strica si va cere bani dupa 2, 3 ani) sau ca este prea mica, sau ca nu merita banii pentru ca nu are un bord asa fenomenal si nu in ultimul rand costul de mercedes ar costa cel mai mult fata de cat ar costa la alte brand-uri. As aprecia enorm si as da funda daca cineva care stie mai multe despre aceasta masina sa imi dea mai multe detalii, pozitive si negative sau daca ati recomanda o alta masina la acei bani(intre 14 000 si 18 000). De asemenea sa precizati daca acele probleme pe care le-am spus sunt adevarate

3 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Despre motoarele de la Mercedes de 2.2 se aude ca sunt fiabile dar întreținerea e mai scumpa la Mercedes în caz ca se strica ceva important. Dacă ai un salariu de minim 3000 lei pe luna. Nu cred ca ar fi asa mare problema cu costurile de întreținere.

| Gigi777 a răspuns:

Gasesti manuale la masini pe internet si vezi fiecare ce specificatii are. Orice masina care functioneaza, care te duce din punctul A la punctul B este buna. Cea mai ieftina este buna, de restul banilor poti sa cumperi paine.

| NeRo199023 explică:

Costul reparatiilor de mercedes *