| Începătorul988 a întrebat:

De cand am luat permisul mă tot bate gândul la o tracțiune spate(propulsie), am citit cam toate topicurile de pe internet, videoclipuri de pe Youtube, dar încă nu sunt sigur.
Credeti ca fracțiunea spate este mai sigură decat cea fata, având în vedere că se pun si pe mașinile mai puternice?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Propulsia se pune pe masini puternice pentru performanta. Altfel se comporta masina cand rotile din spate se ocupa de propulsie si cele din fata de virare.
Nicidecum propulsia nu se pune pentru siguranta.

Si la aventurile tale ca sofer, eu nu cred ca ti se potriveste asa ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Tracțiune spate pentru el
leșin
rolling on the floor)))))))))

| Începătorul988 explică (pentru anonim_4396):

Inca nu te-ai plictisit de supt?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Începătorul988):

Cum era cu permisul ăla?

| Începătorul988 explică (pentru anonim_4396):

Am dovada in portofel, poate sa stea permisul mult si bine acolo. Cum e cu autobuzul, si sa comentezi pe TPU?

| suntserios a răspuns (pentru Începătorul988):

Pai ziceai sus si tare ca nu ti a luat nimeni permisul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Https://www.tpu.ro/......tamare-in/
munca lui depinde de un plastic

| Rotazi a răspuns:

Abia ai luat permisul. Pana capeti experienta, mai ales cea de a stapani masina, condu una normala, nu puternica.

| Blekz a răspuns:

Asta ii vrajeala ca la incepatori nu e buna o tractiune spate, daca esti atent si conduci normal e tot una ce tractiune ai, cand am luat permisul am avut bmw e46 320ci si nu am avut nici o problema.

| suntserios a răspuns (pentru Blekz):

Nu e vorba de incepator la volan, e vorba de iresponsabili la volan.

Daca ii citesti intrebarile ai sa vezi cum se lauda ca merge cu 200km/h pe drumuri judetene, cum a facut cunostinta cu niste copaci si si a bagat bunica in spital, cu e a doua oara in mai putin de 1 an cand ramane fara permis samd.

| Începătorul988 explică (pentru suntserios):

Pana acum nu am ramas fara. Doar odata, contestatie, am luat inapoi. Si acum circul cu dovada. Nu l-am avut suspendat