? Nu vad rostul acestui comentariu. Daca te referi la banii pentru masina, sunt munciti de mine, iar o parte dati de bunica-miu. Nu vad unde e problema ta, sau rostul acestui comentariu
Te-ai gandit si la varianta unui motor mare benzina + gpl? tot 140+ cp. cauta si vezi ce gasesti, dar daca chiar vrei diesel si nu din prisma consumului (ex: sunt persoane carora le place sunetul, trancanitul acela sau cuplul motorului, felul cum trage, depinde ce iti place si tia), gandeste-te la constructia lor, intereseaza-te cam ce se poate strica la acel model/motor, cam cat costa intretinerea, fa-ti un calcul si apucate de scormonit. Sansele sa gasesti un benzinar bun cu km putini sunt foarte mari fata de un diesel, aici ma refer la masini mai vechi de 4 ani. pentru ca majoritatea dieselurilor pont sunt cu km dati inapoi si daca stai sa compari preturile intre 100mii si 150mii modele. is cam cu 2-3mii Euro diferenta la pret. deci numai zic sa aiba 200mii reali(franta, rupta in gura) si tu o cumperi cu 100mii bucuros ca ce afacere ai facut, chiar si daca se prezinta ok sa zicem... e amageala care te va costa, majoritatea persoanelor cu masini diesel, daca stau sa fac calcule cu cati bani au bagat in ele, crede-ma tot la benzina ajungi si numai ai bataie de cap si pierdere de timp pe la mecanici. dar na. ti-am zis, fa-ti calcule, vezi ce km faci. si pui in balanta.
Mi-e personal nu am crezut niciodata ca o sa imi placa atat de mult sa conduc un 2.2i benzina aspirat la drum lung, deci. sincer stii cum am zis? "ma *** pe ele dieseluri" e mare diferenta dar depinde ce apreciezi si ce iti place si mai e vorba aia, pana nu gusti nu ai de unde sa stii, asa numai din vorbe si cifre, nu dai inainte. Numai bine!
Are tata benzinar, nu ma incanta. Prefer acel sunet de diesel si cuplu.
Ce benzinar are si cum sa nu te incante sunetul de benzina? care se aude frumos, e rafinat, nu face "zgomot" precum motorina, nu are acele trepidatii, se incalzeste rapid, puterea e instanta, nu ai turbo lag, senzatiile sunt cu totul altele, ti-am zis. trebuie sa experiementezi 1-2-3 benzinare diferite. Recunosc nici mia nu mi-a placut primul benzinar un audi a4 '99 cu motor 1.6 benzina. era lesinat, dar atat. in rest era ideal pentru oras si mai ales iarna, il iubeam
Are un audi a4 b7, benzina, 2006. Cat despre acel opel, as dori ceva mai mic.
Logic sau nu, am mers cu mai multe motoare pe benzina, (1.8,2.0). Si nu ma incanta atat de mult incat sa cumpar unul.