| MC77 a întrebat:

De ce am nevoie si cum pot sa aplic folie colant pe caroserie?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasa sa se ocupe vopsitorii de asta pentru ca ei stiu cum sa o intinda ca sa ramana frumos, asa tu poti sa-i lasi bule de aer. Te informezi dai un ban in plus dar merita pentru o calitate buna

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

De autocolant, caroseria foarte curata, o tipla de plastic, o manusa (o sa freci autocolantul mult cu mana, iti rozi pielea fara manusa), si un feon normal, de par. Nu iti trebuie feon tehnic, ca e prea puternic si increteste/gaureste folia imediat.
Pe suprafete mici te poti apuca singur, sa exersezi, dar pentru suprafata mare ai nevoie de cineva cu experienta.
Am ajutat un prieten sa-si monteze folie pe toata cupola la un Focus break, dar a chemat pe cineva care se ocupa cu astea, si l-a platit cu 100 de lei. Altii cereau 200 de lei.
Autocolantul a costat undeva la 50 de lei, 3 sau 4 metri lungime, cu latime de 1.30

| OldSoul a răspuns:

Pai in primul rand, ai nevoie de un feon, special pentru asa ceva incat sa poti intinde bine folia, o "paleta" cu care sa intinzi folia, eventual un ac cu care sa spargi bulele in caz ca folia nu e buble-free.