1 la mana nu e masina lui.
2 la mana cu cat ies mai multe curse ia mai multi bani daca e cazul
3 mai toti vb la telefon si ii doare in pix de ce se întâmplă înăuntru
Filmeaza si du-te la politie, fa reclamatie si CERE EXPLICIT pastrarea anonimitatii!
eu asa as face, decat sa mor intr-un accident de masina cu un IMBECIL la volan!
Un bizon din ăsta lucra mai demult ca șofer pe microbuzele care asigură legătură între Brasov si Codlea. Îmi amintesc ca aveam vreo 14 ani și "bizonul" și roșcat la păr avea peste 90 km/h și ținea direcția la mașină cu genunchiul. Adică cu genunchiul ținea volanul, iar cu o mână bea suc și cu cealaltă servea un foietaj. Iar microbuzul era full, circulam și în picioare. Eu stăteam chiar lângă ușă, în picioare lângă el. Era microbuz Iveco. Dacă făcea accident eram primul care ieșeam prin parbriz dacă nu odată cu șoferul. Atâta inconștiență nu am văzut. Diliu și nu odată am refuzat să mă urc cu el în mașină de frica sa nu facă naiba accident. Apoi m-am mutat din Codlea și nu am mai avut legătură cu aceasta firma. Interesant ca eu plecat din Codlea din anul 2009, acum 2019 și încă vad microbuze cu care mergeam în urma cu 10-15 ani.
Nu avem ce face acum suportam vechitura care i-a dat-o inlocuitoare tot un sprinter din 2004 sa ne duca la munca la iarna sa vedem belele cu soferul asta. Se da el mare in fata colegilor ca avea cel mai tare benz de ii depasea pe toti de pe drum.
Pai daca nu e microbuzu lui nu-l intereseaza ce se intampla cu el poate ca e si incepator cine stie de cand nu a mai condus stiu cazuri de oameni care au permis b C D E si nu au mai condus de ani de zile.
Are 3 luni domnul pilot pe microbuz.