| RoCosmin a întrebat:

Salut, de ceva timp ma gandesc ce anume sa aleg dintre masina sau scooter/motocicleta. Eu am reusit sa trec examenul pentru cat.B dar nici eu si nici parintii mei nu avem indeajunsi bani pentru o masina, asa ca tind sa imi cumpar un scooter doar ca trebuie sa fac cat. A2 deoarece am inca 18 ani, si aici voiam sa ajung : Daca am deja B-ul, cand fac a2, am vreo reducere? Mai trebuie, pe langa plata pentru scoala, sa mai dau bani si pe fisa medicala si restul? Trebuie sa sustin examenul teoretic (sala) inca o data? Si inca o întrebare, merita sa cumpar acum o motocicleta sau sa astep inca o perioada de timp pentru o masina? 

Sper ca am ales categoria potrivita si multumesc anticipat pentru răspunsuri. big grin

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru A2, faci scoala de la inceput fara nicio reducere sau facilitate, este irelevant ca ai cat B.

catg B insa echivaleaza AM si poti conduce mopede pana in 50cc

| Horologer a răspuns:

Eu te-as zice sa iti achizitionezi o masina.Ai alt comfort, plus ca o sa ajungi la o varsta si nu iti mai arde de motociclete si scutere.Motocicleta e pentru cei foarte pasionati, parerea mea.

| RoCosmin explică (pentru Horologer):

Intr-adevar. Mulțumesc pentru sfat!

| daywalker23 a răspuns:

Daca nu detii A1 scoala pentru A2 te va costa aproximativ 900 de lei, eu zic ca nu se merita....mai asteapta putin si poate vei reusi sa iti iei o masina...

| RoCosmin explică (pentru daywalker23):

Stiu, la asta m-am tot gandit pana acum, sunt ceva bani de dat doar pentru a putea conduce legal, iar apoi trebuie achizitionat si motorul. Multumesc pentru sfat.