| ok47 a întrebat:

De curand am achizionat un golf 4 din 2000. As vrea sa imi pun navigatie. Masina are casetofonul original. Ce navigatie imi recomandati? Stiu ca este cea incorporata (care este bagata in bord) si cea care "se ridica dintr-un casetofon".(nu prea ma pricep am vazut doar cateva poze) cand spun navigatie ma refer la ecranul acela cu gps, muzica si cam atat..am vazut ca este si cu dvd adiva sa pot vedea filme dar nu ma intereseaza asta..la ce pret gasesc ceea ce caut? Puteti sa imi recomandati voi? Multumesc mult si imi cer scuze daca nu am fost prea explicit.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Navigatiile sunt de 2 tipuri, 1din (cea care iese din ea displyul) si 2din (cea cu displayul pe toata suprafata ei, find de 2 ori mai inalta decat ca una 1din, sau poti pune si o navigatie simpla, adic gps, dar cred ca vrei varianta 2 din, trebuie sa cauti pe internet una de vanzare, difera de la navigatie la navigatie specifiicatiile, poate sa fie navigatie sau doar dvd player, majoritatea navigatiilor au si dvd player deci, trebuie sa fii atent ce cumperi, gasesti pe eMAG navigatii.

1 răspuns: