Nu cred ca o sa te amendeze si nici sa-ti suspende permisul, mai ales ca poate n-au vazut ca era deja culoarea galbena cand ai intrat, se puteau gandi ca aveai verde. Fii mai atent, asa se intampla accidente, daca intalneai unul neatent ca tine venind din lateral. Numai bine!
Nu primesti nimica.se trece si pe galben cand esti prea aproape de semafor si nu mai poti frana.
Nu. Nu ai trecut pe rosu si nu stiu daca stii dar majoritatea merg cu 55-60 in localitati (unde limita este de 50km/h) pentru ca toata lumea este constienta de faptul ca aparatele pot avea usoare "abateri" si poti fi "furat" de vitezometru.
Pe de alta parte, daca masina este pe numele tatalui (sa presupunem) si daca niste politai sau un radar fix iti face cadou o amenda, hartia n-o primesti tu ci proprietarul masinii. Si el trebuie sa plateasca si sa suporte toate consecintele.
Nu are treaba radarul cu trecutul prin intersectie Dca ai trecut cd era galben nu este problema eu trec in rosu plin dar tu sa nu mai faci Nu patesti nimic
Nu am luat inca carnetul,dar am inteles ca pe culoarea galbena nu are ce sa iti faca, poti sa treci fiind doar o pregatire pentru culoarea rosie(ca sa zic asa), insa nu iti recomand sa faci asta prea des
Poti sa treci pe galben doar atunci cand nu poti oprii in conditii de maxima siguranta.se accepta