| Andrei1989 a întrebat:

Salut, de curand am luat permisul si ca incepator am facut o mica sau mare greseala, am rog tine si de reflexe.Am trecut o intersectie pe culoarea galbena de la semafor, pe partea opus era politia cu radarul.Am inteles ca daca nu au intors sa ma opreasca nu are ce sa imi faca, am mers regulamentar doar ca s-a schimbat semaforul in galben la aprox 20-25 m de mine aveam fix 50 km/h. Pot sa primesc ceva acasa, amenda sau sa imi suspende permisul pentru ca am trecut pe galben?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca o sa te amendeze si nici sa-ti suspende permisul, mai ales ca poate n-au vazut ca era deja culoarea galbena cand ai intrat, se puteau gandi ca aveai verde. Fii mai atent, asa se intampla accidente, daca intalneai unul neatent ca tine venind din lateral. Numai bine!

7 răspunsuri:
| Baddboy a răspuns:

Pe galben pentru mai mult siguranta opresti!

| Robert a răspuns:

Nu primesti nimica.se trece si pe galben cand esti prea aproape de semafor si nu mai poti frana.

| brandiburu a răspuns:

Nu. Nu ai trecut pe rosu si nu stiu daca stii dar majoritatea merg cu 55-60 in localitati (unde limita este de 50km/h) pentru ca toata lumea este constienta de faptul ca aparatele pot avea usoare "abateri" si poti fi "furat" de vitezometru.

Pe de alta parte, daca masina este pe numele tatalui (sa presupunem) si daca niste politai sau un radar fix iti face cadou o amenda, hartia n-o primesti tu ci proprietarul masinii. Si el trebuie sa plateasca si sa suporte toate consecintele. happy

| michael5813 a răspuns:

Pe galben... nici o problema. pe rosu... jale!

| PetreConstanta a răspuns:

Nu are treaba radarul cu trecutul prin intersectie Dca ai trecut cd era galben nu este problema eu trec in rosu plin dar tu sa nu mai faci Nu patesti nimic

| simiii08 a răspuns:

Nu am luat inca carnetul,dar am inteles ca pe culoarea galbena nu are ce sa iti faca, poti sa treci fiind doar o pregatire pentru culoarea rosie(ca sa zic asa), insa nu iti recomand sa faci asta prea deshappy

| DuTy_2151 a răspuns:

Poti sa treci pe galben doar atunci cand nu poti oprii in conditii de maxima siguranta.se accepta