Posibil din setarile audio ale masinii.
Tre sa ai acolo in "navigatie" niste setari pe partea audio si cauti sa fie puse toate canalele audio pe mijloc (punctul zero ca si grafic daca avem o axa de tip + si -), adica nici in stanga nici in dreapta sa nu fie cursorul mutat, de ce? pentru ca ai posibilitatea din setari sa dai sa se auda mai tare in partea din fata, mai tare in partea din spate, mai tare in stanga spate cu alte cuvinte ai posibilitatea sa setezi pe fiecare boxa in parte, basul mai incet mai tare etc
Am încercat, nu merge.
Hmm ciudat! Poate ii trebuie vreun update?
E posibil ca un update sa rezolve problema, nu as vedea altceva, senzorii de parcare la fel se aud pe toate boxele.
Asculti muzica pe Youtube de la ce anume? Cablu tau de la dispozitivul ce asculti muzica de pe YT ala ar fi de vina, mamsina nu are nimic la sistemul audio, daca spui ca la telefon se aud toate.La radio masinii, cum se aud? Daca si la radio se aud toate, inseamna ca proble a e la ce dispozitiv ai tu de asculti ce spui.
Telefonul era pe bluetooth conectat, pe radio se aude intrerupt.Am mai văzut pe un forum pe cineva care vorbea despre problema asta dar fără sa primească un raspuns…
Atunci sistemul masinii este de vina, daca spui, radio se aude intrerupt, dar nu ai spus daca se aude in toate boxele.
Nu inteleg cum de la telefon se aude bine.
Asta inseamna ca is ceva probleme la antena, daca radio se aude intrerupt.
Cauta si tu pe YT, poate gaasesti ceva, dar cauta in limba engleza, ai sanse mari sa gasesti ceva raspunsuri.
Nici pe radio nu se aude in toate boxele, se aud toate boxele doar pe hands free și senzorii de parcare.
De vina e aplificatorul, sau radio, dar mai mult ca sigur amplificatorul.Ala e undeva in spate bagat, asa cred.Dar poti tu sa cauti unde este localizat, vezi cum se prezinta, sa nu fie oxidat.
Ala trebuie sa schimbi, asa cred.
O sa il caut astazi sa vedem unde este localizat si revin cu informatii