| MaryusCatalyn99 a întrebat:

De curand am vazut acest anunt : https://carzz.ro/opel-astra-gtc-19-anunt_373987.html
Ce spuneti, din informatiile legate de masina, ar merita pretul? Ps: Nu ma pricep in totalitate la masini asa ca as dori o parere cu privire la raportul pret-calitate! Multumesc anticipat, funda cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Are numere de Iasi 08, deci e inmatriculata de mult timp, asta inseamna ca e rulata mult pe drumurile patriei deci probabil e putin "obosita" si vei avea de bagat ceva bani in ea.
Mai mult de atat masina avand numere de Iasi, si fiind pus anuntul pe Bucuresti cel mai probabil in acte masina apartine altei persoane, iar actualul posesor are procura cel mai probabil, deci daca vrei sa o transcrii pe tine si sa fie totul inregula trebuie sa dai de posesorul din acte pentru fisca/contracte, deci cel mai probabil vei avea de umblat dupa el daca vrei sa fie totul in regula.
Cat pe partea estetica, numarul fata imi pare a fii indoit, deci e posibil sa fi suferit ceva avarii, exista cateva "cute" care-mi lasa impresia ca masina sa fi fost lovita si reparata prost.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Atrage atentia politistilor, daca are piese neomologate poti sa ai probleme si bani de cheltuit, la bani e bine dar negru mat arata destul de urat, ca marca nu e o masina fiabila renault merita ca gama low cost si mecanica buna (la buget mic desigur)

| DaniTDCI a răspuns:

Salut, e un pret corect la ce dotari are, succes