| bogdan44454 a întrebat:

Salut.De o luna si ceva tot aud un huruit la roata fata stanga la sofer.A inceput deodata intr-o zi si de atunci are zile si zile ba cand face si ori face incet or huruie de zici ca e gata sa cada roata ori, ba cand nu face deloc, ba incepe sa huruie cateva minute cand dau intr-o groapa cu roata respectiva. Vreo idee? Din ce am citit pe niste bloguri ar putea fi planetara, acum nu stiu sigur. Oricum am sa merg cu ea in service saptamana asta-sper-

Răspuns Câştigător
| Dobrinx a răspuns:

Nu sunt mecanic insa stiu cate ceva, In cele mai multe cazuri daca face urat este dela planetara.

Daca se aude huruit si in mers cand virezi, poate sa fie de la un afurisit de surub. Nu stiu sa zic exact unde, in drept cu rotile din fata cam pe la jumatatea masinii. Am avut si eu problema asta.

Alta chestie, zic, poate nu este roata echilibrata si i-au sarit alea de plumb, dar nu cred ca facea asa urat.

Bafta!

| bogdan44454 explică (pentru Dobrinx):

Multumesc frumos! Apreciez mult! La multi ani tuturor, un an nou cat mai bun va doresc si o zi cat mai placuta!

4 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Posibil sa fie un rulment la roata. Se aude la viteze mici sau mari?

| bogdan44454 explică (pentru Sofer):

Depinde are zile si zile. Zile cand nu se aud absolut nimic si zile cand se aude de la 20 kilometri+ in sus

| badpanda a răspuns:

Daca cumva iti iese roata iti mai raman trei.Nu te grabi sa te duci la mecanic.