Masina ar fi perfecta pentru oras, dar, 53000km la o masina din 2002 mi se pare manareala la kilometraj. Daca prietenul din Germania a gasit-o pe un site, intreaba-l cine vinde masina. Daca e un particular, poate e in regula. Daca e "Händler" e mai riscant. Majoritatea parcurilor auto de aici sunt detinute de turci care fac o gramada de smecherii.
Este o doamna care locuieste langa locul lui de munca. A vazut ca masina sta de cateva luni (ea si-a cumparat o masina noua). Mi se pare si mie cam putin; o sa verific dupa serie si sa vad ce apare si in cartea service (daca de exemplu in 2002-2004 cand era inca in garantie a facut 30. 000km sau doar vreo 5. 000km atunci e destul de clar). Dar nu e de pe site sau handler; este persoana fizica...
Pe motorul asta sunt ceva probleme specifice (consum de ulei, etc)?
Evident! Nici nu ma astept sa fie ca una de 2 ani la km astia. Ma astept ca ceva furtune sau poate o bucsa mai intarita... masina a stat din februarie pe loc si asa a vazut-o prietenul meu; a cautat proprietarul care era tot plecat pe la lucrari si a vb de masina. Sa vedem. Eram curios daca vreunul din voi are aceasta motorizare ce pareri are despre ea/utilizarea aproape exclusiv in oras. Multu’
Daca a mai si stat cateva luni, probabil afara, e bine sa te uiti pe dedesubt, sa nu fie ruginita. Umiditatea din Germania mananca tot!