Incearca sa cobori masina mai jos sa nu se vada asa ridicata, o sa consume mai putin combustibil si va da impresia ca e tunata, faci suspensiile mai joase si sa fie tari pentru o stabilitate mai buna in curbe.
O sa imi loveasca jantele in acele aparatori. Vreau sa schimb jantele si dupa sa fac asta. Masina are o reglabila FHK
Ti-am mai dat odata poza, la o alta intrebare.
Ai putea sa ii pui benzi cromate pe la portiere, sa ii foliezi luneta si ce geamuri mai vrei tu, sa polishezi farurile daca e nevoie...
In cazul in care esti dispus sa dai mai multi bani, pune-i jante noi.
Mare lucru nu ai ce sa faci...La forma caroseriei pe care o are nu prea exista accesorii.Ti-as fi zis de un spoiler, dar nu ai unde sa il pui.
Exista spoilere pentru a3.
Am benzile cromate deja, deoarece masina are pachet crom.
Geamuri spate fumurii.
Jantele sunt ceva de la asa by bbs pe 17.
Spoiler? Nu e break? Oricum, cred ca ar arata destul de ciudat...
Nu. Este hatchback, dar are forma de break. Am vazut cateva cu spoiler, si arata chiar dragut, mai ales cel de S3/RS3.
Masinile hatchback si break au mai multe piese de modificat exterior, fata de cele sedan.
Daca iti place cum arata, pune-i un spoiler.Vei simti ca inainteaza mai greu, dar se va aseza mai bine pe sosea. Daca nu e nevoie, lasa asa.
Sau pune-i niste faruri misto daca nu iti plac alea.
Farurile sunt vopsite in negru. Urmeaza stopuri led, tot negre.
Pai uite o idee:led-uri.
Pe spate vor fi led, pe fata le las negre, cu xenon cu lupe, si peviitor demon eyes
E fain.
Si nu ti e frica ca vei ramane fara talon cu faruri si stopuri negre?
PS la ITP ce faci? Le pui pe alea originale?
Crede-ma, multi trec ITP-ul cu multe probleme la masina pe partea mecanica cu 100ron peste taxa.
Am inteles, mergi pe principiul daca altii nu respecta legea de ce sa fii tu mai prost ca ei. Eu stiu ca exista camere in serviceurile care fac ITP si nu mai face nimeni manareli. Oricum nu e greu sa ramai fara certificat la primul control.
Cred ca de vizibilitatea pe timp de noapte a masinii tale nici nu te intereseaza, sa se chinuie restul sa te vada.
Hai sa iti explic. Se vede mai bine lumina de la stopuri, cat timp sunt fumurii. Exista n'spe video-uri pe YouTube.
Cat despre ITP, luna trecuta tatal meu a trecut fara frana de mana, cu scurt pe ceata, franele mai lipsa, fiind pe tambur neschimbate de ani buni, vrei sa continui? Totul cu taxa si "manareala" a costat 150ron.
Look, cât de cretin sa fii sa mergi fără frâne?
Tu și toată familia sunteți un pericol pe străzi.
Fiecare isi traieste viata cum vrea. La cat merge taica-miu cu masina aia, nu prea are nevoie de frane.
Cat despre mine? De ce sunt un pericol?
Fiecare își trăiește viata cum vrea pana când cazanul fără frâne sau "bolidul" tău cu peste 150km h da peste altcineva pe strada. De vreo luna de când tot îți răspund la întrebări tu refuzi sub orice forma sa înțelegi ca strada nu e doar a ta și nu circuli singur pe ea. Și viata ta trăită cum vrei tu poate omori pe cineva într o zi
Stai calm, nu omor pe nimeni.
Fiecare isi traieste viata cum vrea, daca eu fac accident eu platesc pentru faptele mele, nu altcineva.
Dacă omori pe cineva s ar putea sa plătească el cu viata lui pentru faptele tale. Dar e greu pentru tine sa vezi mai încolo de propria persoana. Asa e la vârsta ta, o sa înțelegi peste câțiva ani.
Sa omor? Pentru? Crede-ma, inainte de a merge cu viteza caut un drum liber, sau autostrada.
Da, am inteles, tu ai un raspuns pentru orice.
Nu. Dar fiecare isi traieste viata cum vrea. Daca stau sa merg cu 70, dupa 50, pai fac 900km in peste 15ore!
Sigur ca se vede mai bine. Si prin geamurile fumurii se vede mai clar nu? Ce explicatie de 2 lei
Se vede mai bine led-ul rosu, prin sticla neagram
Decat rosu, pe rosu. Imediat iti las si poza cum o sa se vada
https://postimg.cc/image/5jy9t9gjv/6b28a476/
Începătorul988 întreabă: