| CineSuntEu a întrebat:

Detin de puțin timp un Audi a4 b7 1.9. 2007. Dpf off.
Am fost la un mecanic unde mi-a verificat turbo si a zis ca e bun. L-a pus la loc. După mi-a curățat EGR-ul. Era înfundat complet. Acum de fiecare data cand schimb viteza aud un sunet gen CHhhh in partea dreapta a motorului. Mai exact atunci cand apas ambreiajul si schimb. Am fost la mecanic sa il intreb de ce se aude asa si el a zis ca se datorează faptului că mi-a curățat EGR-ul si acum functioneaza si cum nu am dpf off de-aia se aude asa. Eu credeam ca e de la turbo cum l-a dat jos sa nu fi strâns bine ceva sau sa il fi dereglat. Voi ce ziceți? E în regula ca se aude asa? E de la Egr sau turbo?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu merge așa, diagnostic auto online - mergi la un alt mecanic să VADĂ el despre ce e vorba

| Sofer a răspuns:

Mergi la service.

| mariusinho998 a răspuns:

Daca te referi la sunetul ala de "blow off" sau de filtru aer sport care apare de obicei cand lasi piciorul din accelerație poate fi de la faptul ca nu ai dpf si atunci sunetul geometriei de pe turbina e mai intensificat. E alta posibilitate ar fi sa fi umblat mecanicul tau la turbo si sa fi dereglaj geometria, poate a strans o prea tare si ea scoate un sunet de genu' din cauza asta