Ciudat. Dar nu cumva becul ăla arată și dacă se încarcă sau nu bateria, sau ai indicatoare separate? Dacă e unul singur, ar putea fi un semn că alternatorul are cărbunii uzați și trebuie reparat.
Dacă nu, ar putea fi de la senzori.
Lichidul din vasul de expansiune (antigelul) e curat, sau are urme de ulei? Dacă nu e limpede și sunt pete de ulei prin el (sau dacă uleiul din baie are culoare albicioasă - emulsie) se poate să ai o fisură de bloc motor sau de garnitură de chiulasă.
Nu, becul de baterie arata altfel, lichidul de antigel este curat si mi-se pare ca deasupra la motor pe carcasa sunt niste pete cam mari negre este posibil sa fie ulei? Altceva nu cred ca ar putea fi.
Nu știu ce pete ai tu acolo; o fi ulei, o fi înghețată sau Pepsi - poate fi orice. Curăță bine peste tot cu o cârpă și observă dacă apar pete noi.
Nu ai spus dacă uleiul din baie e curat, relativ limpede. Dar cred că este, însă mai bine verifică.
E ciudat, cum ziceam. Ține-o sub observație și mergi imediat la un service, dacă mai apar semnale. Măcar să citească memoria erorilor din calculator, poate se dumirește careva ce a provocat semnalizarea.