| RadukxD a întrebat:

Dintre un BMW Seria 3 2011 si un Audi A5 2011 ce ati alege?... Sunt o fire mai cu viteza in sânge, mai teribilista...
Amândouă motoare de 2.0 Diesel 160-200 cai putere...
Sau ce alta masina in genul acestora as putea achiziționa cu un buget de aproximativ 20.000€?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| TheLoveDoctorr a răspuns:

BMW,clar. Si Audi-u trage bine, aici depinde si de gust.Recomand BMW-ul pentru cerintele tale! Sa te bucuri de el si multi km fara probleme!

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Niciun teribilist "cu viteza in sange" nu si ar lua un diesel

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Masinile pe care le sugerezi tu, sunt doar niste limuzine care trag bine in depasiri.
Ca fapt divers, cu o seria 5 din 2009, o motorizare diesel de 180cp (parca 2.0, nu mai stiu), ne-am jucat cu o simpla Astra din 2006, 1.9 diesel de 150cp. Noi, cu Astra, aveam demaraj mult mai bun, si in curbe eram foarte avantajati. 5'aru se vedea ca e balena.
Deci, daca alegi asa ceva, te poti face de ras in fata hatchback-urilor, daca ai pretentii de masina sport.
In loc de Audi si BMW, recomand la orice ora Mercedes, dar nu pentru 'o fire cu viteza in sange'. As fi curios de unde ai tu viteza in sange, daca mai devreme cautai Aixam; de la 15 ani iti imaginezi soferia cu totul altfel.
Oricum, o masina pentru "o fire mai cu viteza in sange", e asta http://olx.ro/oferta/vand-ford-focus-st225-ID4tmfu.html#fa14705bdd
Nu berline cu frana de mana la buton.

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Seria 5 nu a stat in curbe? laughing)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Ca un FWD cu suspensie sport de fabrica si jante mari, NU.
Ai alta parere? Hai sa nu transformam realitatea, pentru ca ne place noua sau nu BMW.

Domnule,daca BMW-ul sta mai naspa in curbe ca un Opel eu maine ii dau foc

A, deci esti doar snob.
Pai da-i foc, nene, daca il ai.
O masina RWD e mult mai instabila decat un FWD sau AWD, la orice ora.
Mai ales cand vorbim de o limuzina de 5m, vs un hatch de 4m, pe un drum de munte.
De curiozitate, uita-te la raliuri, sa vezi daca exista seria 5 la aceeasi categorie cu hatch-urile.
Si dupa ce ai sa vezi ca nu sunt la aceeasi categorie, uita-te ce timpi scot 'berlinele', si ce timp scot hatch-urile.
PS: Astept filmulet in care dai foc BMW-ului pe care "il ai".

Multumesc de jignire.Nu am sa va raspund la fel. Ce ziceti dvs de rally sunt masini modificate de sute de cai,suspenii profesioniste, distantiere, usurate, etc. Vorbim de masinile stock, nu? Va rog sa va uitati la video-ul ce vi-l las aici >>> https://www.youtube.com/watch?v=ncE-Vk7egRo

De ce sa ma uit la filmuletul tau, cand eu am fost in Opelul ala?
Stock erau si masinile pe care le-am pomenit eu.
BMW nu face masini pentru Romania, obisnuieste-te cu ideea.
Pana si Vali Porcisteanu, a zis mai pe ocolite, ca M5 are atata putere incat e inutil, pe caroseria aia. Aia e putere pentru AWD, BMW-ul face RWD-ul de tot rahatul, de cateva decenii.
Asta e realitatea!
Sa cresti tu mare, ia-ti permisul, apoi incearca un BMW, dupa care, condu un Mercedes, sa vezi ce-i aia masina premium.

Ce tot ai domn'le cu FWD, AWD si putere la motor? Vorbim de stabilitate in curbe, nu? Uita-te la video si lasa-ma in pace cu cutia ta de chibrituri.

Ideea era ca la FWD sau AWD intri in curba cu picioru' pe gaz, la RWD (mai ales cand vorbim de BMW), intri incetinind in curba, sperand ca ai incetinit destul, ca sanse de redresare nu iti da un RWD.
Du-te tu si joaca-te NFS, eu iti spun ce am vazut cu ochii mei, tu esti pustiulica visator.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Mai devreme intrebai despre Aixam.
Acum ai trecut la BMW si Audi de 200 de cai?
De unde ti-a intrat viteza in sange?
De la Laptop?

http://www.tpu.ro/......daca-este/

| AFC a răspuns:

Daca vrei viteza ia-ti un m3 din 2007 motor de 4000, dezavantaj e ca daca il iei din alta tara te va costa mult taxa de poluare

| Droogatu a răspuns:

Și eu sunt la fel ca tine cu "viteza-n sânge", după mine..eu aș spune să-ți iei un BMW 5-ER. pãrerea mea!

| HggUrsul a răspuns:

Vw lupo