La 2000 € poți spera să găsești o mașină cât de cât bună doar dacă era una ieftină chiar de nouă. Adică nu BMW, VW, Audi etc.
Aș sugera chiar un Logan (bine, nu unul care a fost taxi!). Motive:
- e nu numai ieftină, dar și costurile de întreținere sunt mici (RCA, taxe etc.);
- dacă o pocnești, nu-ți pare prea rău de ea (și cum ești începător, ceva zgârieturi și îndoituri sunt inerente);
- consumă destul de puțin, e ușor de condus dar mai ales de parcat (nefiind o mașină de gabarit mare).
Etc.
În plus, apropo de BMW: nu recomand sub nicio formă o mașină cu motor puternic și tracțiune pe spate unui începător! Faceți o statistică a accidentelor unde se adună acești doi factori și veți fi îngroziți!
Nu cred ca e nevoie sa fii expert in masina sa realizezi ca um BMW la 2000euro e un cazan pe roti si nu o masina.
Ramai la masini ieftine precum Opel, Ford sau VW
Masini ieftine sunt Dacia, Fiat sau Suzuki. Alea de mai sus sunt orice numai ieftine nu.
Bmw numai daca vrei fier vechi.
https://forum.softpedia.com/topic/1079842-auto-2000-euro/
La 2000 de euro nu ai cum sa cumperi o masina, doar un junghi. Ai putea totusi sa incerci sa gasesti ceva din clasa mica gen Hyundai i10.
In banii astia, ca incepator, incearca un Fiat Albea, ceva de prin 2006-2007. Or fi avand altii alte opinii, dar pentru un incepator e o masina bunicica, plus ca nici anul nu o face cazan. Motor 1, 4, consum decent, plus ceva dotari pe ea.
Un opel astra g, gasesti in mintile lui dar benzinar 1, 4-1, 6 si eu zic, ok! Ieftin la intretinere - mai ieftin decat loganul - si fiabil cit de cit, dar cauta cu rabdare, altfel daca iei vreun junghi, iti blestemi soarta!
Eu iti propun ca deocamdata sa iti iei gandul de la BMW, pentru ca ii fuge "curul" foarte repede si nu cred ca stii sa o redresezi... ia-ti si tu un ford. opel ...alfa (tractiune fata)