Este ok s-o cumperi daca-ti place si e la pretul care te aranjaza. Nu are numere pentru ca este adusa probabil pr platforma, asa le aduc de obicei pentru ca au costuri reduse. Se rezolva fara problema chestia asta, o sa-ti dea probabil un CMR. Faptul ca nu are carte masina, cred ca se refera la cartea masini de Romania, pe care trebuie s-o faci tu dupa ce mergi cu ea la RAR. Cel mai important este ca el sa aiba Cartea masinii din Germania(briful mare verde) si certificatul de inmatriculare de Germania, in rest, toate se fac usor. Deci el trebuie sa-ti dea urmatoarele acte: Briful mare, certificatul de inmatriculare al masinii(tot de Germania), CMR ca a fost adus pe platforma si contractul de vanzare cumparare al masinii. Iar daca nu ai platforma s-o aduci de la Timisoara, ii iei de acolo numere rosii pe 30 sau 90 de zile s-a aduci acasa + ca trebuie sa mergi in Brasov la RAR pentru a primi certificatul de autenticitate si cartea masinii de RO. Succes!
După ce primesc toate actele de Germania de la el, se face contract de vânzare-cumpărare cu mine? Are nevoie de asigurare după? Pot veni cu ea cu numere roșii?
Fereste-te de asa ceva.
Daca chiar te intereseaza am o masina pentru tine, stare foarte buna.
Inmatriculata, fara probleme.
Parerea mea este ca ceva este in neregula. Ori este furata, ori face asta pentru a evita plata taxelor legale. in ambele cazuri este mai mare daraua decat ocaua. Trebuie sa ceri firmei producatoare eliberarea unui duplicat dupa acte, apoi trebuie sa mergi la omologare si abia apoi sa faci inmatricularea. E vai si amar!
Masina am verificat o pe carvertical și e perfecta, nu are nici o problema, vânzătorul mi-a trimis poza cu cartea mașinii de Germania cred, cu seria de șasiu, mi-a zis ca nu poate sa scoată el numere roșii, "cine scoate numere roșii trebuie sa o prezinte la rar" a zis el...
Ideea este ca tu trebuie sa ai actele in original (cartea de identitate a masinii).
Realizezi că faci o mare greșeală că te încrezi doar in car vertical.
Vezi că samsarul probabil îți va propune sa faci un contract direct cu neamțul de unde a cumpărat el. Eu nu as accepta așa ceva. Dar în fine faci ce vrei pe banii tai. Daca omul era de bună credință scotea nr roșii, făcea rarul, o luă la finanțe pe numele lui samd. Așa samsareli
E prea riscant și prea departe. Sunt destule mașini în Brașov, mai ai răbdare și vei găsi ceva ok.
Cumpara de la un om serios, nu de la asa ceva.
Ceva nu este in regula, cum spune colegul Salontanul.
Cauta fie o persoana din Brasov, fie o persoana care detine toate actele masinii. Nu ai un vecin sau o cunostinta care sa te ajute?
anonim_4396 întreabă:
AlexAnder455321 întreabă: