| Adi1987 a întrebat:

Salut, doresc sa incep scoala de soferi, dar nu stiu cat costa pentru categoria B, si va rog ziceti-mi toti pasii de inscriere, si toate etapele

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pas 1 te duci la școală de șoferi.
Pas 2 îți zic ei totul

| Sophieka a răspuns:

Sa-ti zica o scoala de soferi.

| MistarGoGu a răspuns:

Depinde pe ce mașina și ce cutie manuala sau automata! Mergi la școală de șoferi și ei au ori intern psiholog pentru test și medici sau te trimit sa faci la o clinica unde au ei contract! Cost între 1900 și vreo 3000 dacă faci pe mașini Mao noi și bune *( Audi, BMW, Mertzan sau altele )! Îți scoți cazierul! În rest se ocupa școala de dosar și tot!

| MistarGoGu a răspuns:

Nu banii sunt importanți ci serviciile oferite de școală și ce știe instructorul! E ca la Medic sau Avocat mergi pe recomandarea cuiva serios și care a luat din prima cu un instructor bun și calm care sa te învețe șoferie NU sa te plimbe prin oraș sa " faci kilometrii " pe hârtie!
Agiamii care sa urle și sa te plimbe prin oraș găsești cu duiumul!

| Alexalex1000 a răspuns:

Salut, depinde de oraș cât costă, in general 2000-2500 lei... Și în legătură cu pașii. Îți trebuie adeverință medicală pentru școală de șoferi (o iei de la medic, costă 20, 30 lei numai știu sigur dar costă ), buletinul, cazier, psihologicul (in general trebuie sa te duca iei sa ți iei cazierul, sa faci psihologicul ) la psihologic stai vreo 20, 30 minute, prima oara te pune pe un scaun și îți arată 4, 6 litere de la depărtare sa le zici cu un ochi (o mână o pui pe un ochi), după completezi câteva foi cu întrebări, după îți pune o casca si îți bagă un sunet și trebuie să zici unde auzi sunetul, adică la urechea dreapta sau stânga și banii. Actele astea le faci pentru dosar le faci in 2 ore. Multa baftă!