| BeatTheASS1234 a întrebat:

Salut draga comunitate, am si eu niste dubii.
Am 18 ani, aproape termin a 12-a si prin februarie (pe 2 daca mai tin minte bine) am luat si eu permisul si de atunci am mers numai cu masina tatalui meu (Un matiz din 2008 xd), l-am condus si prin oras de cateva ori dar de cele mai multe ori mi l-a dat cand plecam din oras, eu stau in Targoviste si mai plecam pe la Bucuresti sau Ploiesti la mall cu colegii sau chestii.
Faza e ca trebuie sa imi iau propria masina acum si nu prea am idee care ar fi cea mai buna pentru mine. Buget am 2600 de euro si ma gandeam la un Golf 4 cu motor de 1.6 benzina dar am inteles ca consuma cam mult? Adica na eu sunt obisnuit cu consumul unui matiz, care e extrem de mic acum nu stiu exact cum sa ma obisnuiesc cu consumul altei masini. Multi mi-au mai zis sa imi iau Opel sau chestii de genul pentru ca ar consuma mai putin dar pe toti pe care ii stiu cu masini d-astea Opel / Peugeot mai mici au probleme cu ele, pe cand stiu ca Wolkswagen-urile sunt mai de calitate.
Eu nu stiu mai nimic despre masinii si d-aia am decis sa intreb aici si sper ca ma poate ajuta cineva.

2 răspunsuri:
| chioscuta a răspuns:

Ia opel astra g 1, 7 dti, sau si mai bine cdti, dar sunt mai rare astea

| prodatory2k a răspuns:

Eu am un Opel Astra G. Daca-l conduci cum trebuie consuma ok. Probleme majore n-am avut cu ea