| Toni1p000 a întrebat:

Salut. E greu de întreținut un audi a3 1.6 benzina din 2006?

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu, e o masina simpla.
E greu doar daca o iei prea uzata, sau dai de mecanici incompetenti.
Am refuzat recent un client cu 1.6 FSI din 2005. Masina destul de rablagita dar foarte usor de adus la linia de plutire, in schimb proprietarul prost tun, iar masina plina de lucrari de mantuiala, neterminate, etc. L-am refuzat pentru ca nu am cu cine vorbi, nu ia recomandarile mele, vrea sa o repar dupa ideile lui, si sa mearga bine laughing

| gabicoo a răspuns:

E mult mai ușor decât să întreții o amantă. Să zicem.winking

| ReddY25 a răspuns:

Nu,deloc

| SuNaM a răspuns:

Da si nu, depinde. Pe partea de costuri alea masinii, o revizie nu ar trebui sa te duca mai mult de 600 lei ( asta odata pe an). Plus alte costuri normale. Motoarele pe benzina sunt renumite pentru ca daca se strica, sunt mult mai ieftin de reparat decat un motor diesel. Dar, o sa fie costisitor pe partea de consum. 1.6 benzina din anii aia o sa iti manance mult..foarte mult xD..pe modul 11-12 in Bucuresti, 7-8 la drum lung, si asta daca motorul este in mintile lui. Daca iei o parnaie de motor( cum sunt majoritatea, pentru ca au fost abuzate de proprietari dubiosi), pe langa ca o sa iti consume si mai mult, o sa mai manance si ulei. Si uleiul costa si ala destul de mult.