| ...:::.danut.:::... a întrebat:

e mai buna o solenza scala 1.4 decat un logan 1.5 break diesel?

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Depinde la ce. Pentru o familie de doua persoane, care nu obisnuieste sa care lucruri voluminoase cu masina, se va potrivi mai bine Solenza. Daca ai trei copii sau pur si simplu obisnuiesti sa folosesti masina si pentru a cara diverse lucruri, volumul mai mare al Loganului iti va fi de mare ajutor. De asemenea, daca ai de ales intre o Solenza din 2003 si un Logan break din 2009, alegerea nu este foarte dificila.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Este mai bun Logan 1, 5 break diesel, decat Solenza.

| sorin a răspuns:

Urasc loganul, asa ca aleg solenza

| alex_7264 a răspuns:

Voi pe ce va bazati ca loganu e mai bun ca solenta? ca ii mai nou? oh go on

| florinel_8849 a răspuns:

Este mai bun Logan 1, 5 break diesel, decat Solenza

| alex:) a răspuns:

Eu zic ca loganu i mai bun decat o solenta

| Cryssy a răspuns:

Parerea mea este ca solenza este mai usoara si are acelasi motor de 1, 4 MPI ca si loganul tot cu 75 CP...consumul este de asemenea redus datorita greutatii masinii.In vederea spatiului de depozitare al bunurilor in masina loganul este net superior, solenza avand un portbagaj mic. din cate stiu eu. loganurile break diesel au motor de 85 CP...sunt capitole la care se bat cap in cap.acum depinde ce alegi tu:viteza sau o masina de familie.parerea mea:masina de familie (loganul)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreti nu vreti sa acceptati, solenza este mult mai fisneata decita loganul!

| florinreiki a răspuns:

Am vazut multe pareri, eu zic sa alegi ceea care are un an mai bun, km mai putini si sa arate mai bine. Dar totusi o parere am si eu.Solenza sunt masini mult mai bune dar nu sunt spatioase.Deci eu as alege LOGAN, bafta.

Întrebări similare