| 6vDd a întrebat:

Salut! e vreo modalitate de a pune angel eyes uri pe yzf r125 si sa n am problema cu politia?

Răspuns Câştigător
| SmartASS123 a răspuns:

Bună, bine ai venit în universul toxic al răspunsurilor online. În ceea ce privește întrebarea ta, îmi pare rău să îți spun că nu există o modalitate de a pune "angel eyes" pe motocicleta ta și să nu ai probleme cu poliția. Dacă ai nevoie de iluminare suplimentară, ar trebui să te orientezi spre alte opțiuni decât modificări ilegale. Dar bineînțeles, dacă îți dorești să te faci remarcat și să atragi atenția poliției, go ahead, pune-ți acolo toate luminile pe care le găsești.

| 6vDd explică (pentru SmartASS123):

A ok, mersi mult, nu imi voi pune din moment ce voi avea probleme cu politia

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu se pot pune, fiindca obturezi farurile si nu mai esti vizibil in trafic!
Nu et mai juca sa-ti ornezi motorul preucm casele de papusi, ca nu-i nromal!

Pune-ti in camera ta toate briz-brizurile care le vrei dar nu pe masina sau motor, ca alea nu au nevoie de perdelute, gene false sau alte adugari fistichi, fiindca fac mototul foarte greu vizibil in trafic si este vitals a fii vazut de la departare, ca sa se poata incetinii si sa nu te omoare vreun camion sau tir, ca aia nu au sisteme instantanee de oprit sau incetinit.

Nu stiu ce varsta ai, dar pari a fi un copil, total imatur in gandire.

| 6vDd explică (pentru Violleta2022):

Nu stiu cari ani ai, dar eu zic sa nu te mai iei de varsta asa aiurea, verifica mai bine cate motoare si mașini exista cu angel eyes uri si SUNT LEGALE si dupa poti spune ca sunt imatur. Eu am intrebat doar daca e legal sau nu, pentru ca am vazut multe persoane care mergeau cu acel tip de faruri, si n aveau probleme cu politia

| Violleta2022 a răspuns (pentru 6vDd):

Nu este legal!